Nekem van egy 10 éves hovawartom és lebénult a két hátsó lába,állítólag valami nyomja a gerincét és nem igazán lehet rajta segíteni csak egy veszélyes műtéttel amit félek,hogy nem bírna ki,de egyépként teljesen ép és nem bírnám ki,hogy elaltatják. Nem tudjátok,hogy hol lehet venni ilyen kerekes kocsi félét amiben le is tud feküdni,mert most jön a tél és félek,hogy megfázik,vagy felfázik.Bárki aki már volt hasonló helyzetben,és tudna tanácsot adni az segítsen.
Nem körülöttünk forog a világ, de esélyt mindenki érdemel! Egy jó orvos segít eldönteni a kutya szempontjából a legjobbat. Én már láttam kerekes kocsiból kikerülő kutyát, aminél nincs nagyobb öröm. Az a döntő, hogy a kutya akar-e küzdeni és az orvos szerint fájdalommentes életet élhet-e, ha ahhoz a kutyának kedve van.
2009. okt. 21. 16:25
12/18 anonim válasza:
Javaslom vidd Őt el ide: www.profivet.hu
Nekünk is segítettek, egy próbát megér!
2009. okt. 21. 18:53
13/18 A kérdező kommentje:
igen pont ezért nem szeretnénk még elaltatni, mert ő tesz vesz ügyködik nem szenved, ő még szeretne élni, és nagyon élvezi ha felemeljük a fenekét és visszük, ő meg csak megy a melső lábával. Szerintem nagyon örülne egy kutyakocsinak. De sajna nem hozhatjuk be a házba, mert apa nagyon alergiás a kutyaszőrre, és ő meg nagyon nagy kutya nincs hova behozni mert a garázs most teli van cucokkal, mert rendezkedünk a házban.
2009. okt. 21. 19:07
14/18 Sicces válasza:
Aki azt íra, hogy el kellene altatni, az a saját anyját is elaltatná, mert lebénult a lába? Nem ártana kicsit a kutya fejével is gondolkozni. Nekik nem szenvedés a kutyakocsi..Tessék megnézni a videót, és utána azt mondani, hogy Riksát is el kellett volna altatni:
Júj, kedves utolsó. Ez a történet annyira... Imádom az ilyeneket :) És mennyi ilyen lehetne, ha sokan nem fogyóeszközként kezelnék az állatokat. Kíváncsi lennék mi van a kérdező kutyájával.
2012. júl. 12. 22:10
17/18 A kérdező kommentje:
Hát ha még valakit érdekel a válasz, akkor válaszolok. Sajnos el kellett altatnunk szeretett kutyusunkat 2010 június végén. Kutyakocsit vettünk neki imádta, de sajnos már soha többé nem állt 4 lábra, csak a kocsiban. Nagyon sokáig nem adta fel, és igenis boldog volt. Júniusban a halálának okát nem egészen tudtuk kideríteni. Mint minden beteg az egyik nap még jól volt, a másik nap pedig már nem evett. Azon a napon el kellett utaznunk Pestre, rosszat sejtettem, de végül én is elmentem, mert szüleim megnyugtattak, hogy a barátja sem evett a meleg miatt, és biztos neki is melege van. 2 különböző helyre is raktunk ki vizet neki, hogy ne kelljen a melegben húzgálnia magát. Mire hazaértünk már eszméletlen volt, feküdt a kövön(nem messze a vizétől) és sokkos állapotban volt, már nem emelte fel a fejét amikor jöttünk. Valószínűleg hőgutát kaphatott, mert feladta, eltudott volna menni a vízért, de már nem akart. Rögtön kihívtuk az állatorvost, aki kérésünkre elaltatta, szíve erős volt, mikor már nem lélegzett, szíve még akkor is verdesett. Karjainkban aludt el. :(
2012. okt. 29. 19:11
18/18 anonim válasza:
Sajnálom :( DE szuper, hogy azért még hosszú boldog hónapjai voltak és csak arra szabad gondolni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!