Mivel fürdetitek kutyáidat, milyen samponnal lbolhairtoval, hol veszed vagy rendeled?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 16:21
1/6 anonim válasza:
van erre kifejezett "kutyasampon" állatkereskedésekben lehet venni, vagysimán háztartási boltban, ára sem drága. de persze lehet sokkal drágábbakat venni és azok hatásosabbak. de a kutyasampon is nagyon jó, és attól is a bolhák megdöglenek. és ha utána még raksz rá ilyen nyakorvet ami bolhák, kullancsok ellen van,az ugy tökletes lesz ;)
2/6 anonim válasza:
Ritkán fürdetem őket, de akkor Panzi samponnal (bár nem tartom valami jónak). Bolhairtásnak ott a nyakörv meg a csepp, illetve a neostomosan, neocidol fürdető.
3/6 Salx Narval válasza:
Mi, Héry Zérót termékeket használunk. Rendeljük.
4/6 anonim válasza:
Én is Panzit vettem kutyának és macskának is. De nem szoktam őket, csak pár havonta.
5/6 anonim válasza:
Nekem egy kistestű keverékem van menhelyről több, mint egy éve. Egyáltalán nem hullik a szőre, viszont havonta kell kozmetikushoz vinni mert gyorsan nő a bundája és egyszerűen egy koszmágnes.
Lakásban élünk ezért naponta, másnaponta átfésüljük, emellett hetente, 10 naponta fürdetjük ezzel: [link] balzsamunk: [link] és itt vesszük: [link]
6/6 anonim válasza:
Az előbb kimaradt, hogy Foresto és Certifect van rajta kullancs és egyéb dögök ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!