Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek ajánlanátok a keverék...

Kinek ajánlanátok a keverék kutyákat?

Figyelt kérdés
Mindig nézegetem a fajtákat de nem akad nekem megfelelő és mindig a keverék kutyáknál akadok el(persze nem baj)De félek hogy beteg kutyát fogok ki(ez a fajtatisztáknál is megrémit)És ti a keverék kutyákat kinek ajánlod?És nyugtassatok meg a betgségekkel kapcsolatba.
2009. okt. 18. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó válaszoló álláspontjában is van valami, de azért elég kevés az ilyen szélsőséges eset. Aki mégis tart az ilyentől, az választhat kölyköt!
2009. okt. 18. 14:08
 12/13 anonim válasza:
100%

Nekünk otthon a házikutyus keverék, és imádnivaló. Már 3 éve van velünk, kölyökként került hozzánk, úgy kaptuk.

Ha külön megyek a párommal akkor nekem is keverék kutyusom lesz:)

2009. okt. 19. 09:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Pont, hogy a fajtatiszták a betegesek, gyengék, életképtelen génmanipulált mutáns klónok.

A keverékek az IGAZI kutyák, hogyhogy kinek, mindenkinek csakis keveréket ajánlok, ez egyértelmű!! :)

2022. szept. 11. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!