Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi történne, ha kiásnám a...

Mi történne, ha kiásnám a föld alól őt? Mire számíthatnék?

Figyelt kérdés
Kb másfél vagy 2 hónapja vesztettem el a kutyám, és elásta nagyanyám a kertbe, sajnos én nem láthattam őt holtan így utána napokig azon rágódtam, hogy ez biztos csak távedés és igazból meg se halt, többször ki akartam szedni, de végül nem mertem, most ennyi idő múlva mit találnék a helyén?? Ezen kívül rá 2 hétre megdöglött a macska is amelyik itt lakott a kertünkbe, hajnalban arra ébredtem hogy olyan hangosan sír és őt láttam is meghalni. Rémképek égtek a fejembe haldokló állatokról, és már álmodtam is arról, hogy a kutya kibújt a földnől és zombi módjára járkált a kertben, és csóválta a farkát nekem, ezen kívül minden furcsa beszűrődő zajra, azt hiszem hogy a kutya a föld alól sír, vagy egy újabb macsak akar meghalni, de mikor kutyaugatást hallok az jut az eszembe, hogy lehet hogy ő az csak eladták a szomszédba, vagy ilyesmi... ma is halálra bőgtem magam az előbb egy ilyen miatt...
2013. júl. 9. 00:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha nem vagy biztos, hogy valóban el van ásva a kutya, a kertben meg lehet találni azt a helyet, ahol eláshatták. Vagy kérd meg a nagyidat, mutassa meg.
2013. júl. 9. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős az érzés... "Mi van, ha csak elájult, vagy nagyon mélyen aludt, és mi meg eltemettük?! Mi van ha valójában nem is halt meg?!"

De elpusztult, ezt el kell fogadnod, és tényleg eszedbe ne jusson kiásni,mert csak mégrosszabb lenne. Talán fogadj örökbe/vegyél egy másik kutyát. A régit nem fogja elfelejtetni, de szerintem segítene!

2013. júl. 9. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!