Számomra úgy érzem most jött el az idő, hogy képes lennék egy kutya nevelésére. Azonban mire számíthatnék?
Természetesen tudom egy kutya igényeit. Én lakásban lakom szüleimmel, és elvállalnám, hogy a kutyust naponta minimum 3x levigyem sétálni. (természetesen többször több mint 1 órára, hisz a közelben van kutyafuttató, park és még erdő is)
Nézelődtem menhelyeken, hisz ha megtalálom az igazi társat, természetesen segítenék és örökbe fogadnám.
Azonban nagy kedvenc kutyafajtám a Border Collie és a Golden Retriever.
Azért írtam, hogy egyáltalán lakásba kutyust érdemes lesz e tartani, vagy várjak még jó pár évet és hátha lesz egyszer kertes házam?
Habár annyi ember tart már lakásban kutyát.
Melyik kutyafajta? Legyen ne legyen? Várjak még?
köszönöm a válaszokat előre is!
Szerintem ne várj, vigyél haza egy menhelyi kutyust :) Abból amit írtál biztso jó gazdija leszel :)
Lakásba olyan kutyust vigyél akinek nem olyan nagy a mozgásigénye.
Nézegesd a menhelyek weblapját, vagy menj el személyesen biztos találsz olyan kutyust aki első látásra megtetszik :)
Állatok.info-n fajta szerint is tudsz keresni.
Ő nagyon édes, nekem ő az egyik kedvencem, bár nincs róla leírás:
Köszönöm, aranyosak vagytok!
A Zsálya nevezetű Golden R, nagyon édes, nagyon remélem, hogy szüleimmel együtt végre megbeszéljük, hogy hogyan tovább!
És mindenféle kép szét nézek további állat menhelyeken.
:)
a golden jobb választás a számodra, és a szüleid odalesznek érte !!
ez tuti !
a világ sok részében a golden retrivert orvosok irják fel depresszió kezelésére, egyszerűen mert olyan kutya aki mellett soha nem leszel szomorú !!!!
és anyu és apu örömmel fogják elvinni sétálni ( persze csak később ,miután kidühöngték magukat a pisi,és kakifoltok és a szétrágott dolgok miatt :)
Az biztos, hogy ha bepisil, kakil "harag" lesz, de majd elmúlik :)
Nem lehet ellen állni!
Mégegyszer köszönöm ötleteket, tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!