Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Falkasorrend vagy csak szimplá...

Falkasorrend vagy csak szimplán nem szereti ha meg van kötve? (nem állandó megkötés! )

Figyelt kérdés

Mi panelban lakunk.Ilyenkor nyáron felmegyünk a nagyszüleimhez viszont nekik van egy kutyájuk aki nem jön ki más kutyákkal mellesleg nagytestű.

Ilyenkor ki kötjük a kutyáinkat (két bichon),de jó hosszúra szóval van mozgás terük.Az én kutyám jól türi nincs gond vele.Viszont tesóm kutyája nyöszög ha felállunk(pl napozásból) vagy ha bemegyünk a házba és ő kint marad.

Konkrétan miden szarért nyüszög.

Hiába szólunk rá hatástalan,volt hogy rávertünk,de nem erősen!!! csak érezze.De azt se használt.Ha elengedjük akkor első szóra jön.Csak ha napozunk nem tudunk rájuk figyelni,hogy ne menjenek oda a nagy kutya kenneljéhez.Már el barikádoztuk,hogy ne lássák egymást a kutyák.

Én arra gondoltam,hogy szimplán nincs ahhoz szokva,hogy ki kötjük.

A kutyám meg idős ő sokat fekszik,alszik..de tesómmé meg menne 2 éves csak..Vmelyik nap labdáztunk vele jól lefárasztottuk akkor fél óráig nyugiba volt utána újra kezdte a nyöszögést :/

2013. júl. 8. 22:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
elbarikádoztuk a kennelt,de annyira kíváncsi kutya,hogy minden szaros lyukat megtalál ha elakar vhová menni,ezért ha figyelünk rájuk akkor elvannak engedve,mert szólunk egyből futnak hozzánk.De ha nem tudunk rájuk figyelni,nem akarunk attól rettegni,hogy mikor hallunk egy nyöszögést és a nagy kutya már kivégezte a kicsit szóval az ő biztonsága érdekében kötjük meg.Ismerjük milyen.Egyszer voltunk ismerősöknél és bement a veteményesbe a kutya hol ott kerítéssel elvolt kerítve,de csak talált egy lyukat.Szóval azért nem merjük elengedni,ha nem figyelünk.
2013. júl. 9. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!