Az igaz hogy ha a kutyát láncra kötöm lefogy?
Ez esetben elnézésedet kérem. Viszont a haverodnak azt kívánom, hogy élete végéig zárják be egy 1*1 méteres szobába, és néha lökjenek elé némi kaját, azt ennyi.
Próbáld meg valahogy lebeszélni lécci, hogy NE TARTSA LÁNCON a kutyáját! Ez nem élet :(
Akkor inkább adja valakinek, aki tudja szeretni, aki tud gondoskodni róla :(
De fogja... És szenvedni fog élete végéig :(((((
Istenem, és annyian kérdezik, hogy miért szeretem jobban az állatokat az embereknél?! Hát ezért! Mert nekik van lelkük, ellentétben némely (elég sok) ember (?) társamnál... :(
Ha beteg, és állandóan stresszel, pörgeti az agyát, akkor lefogyhat elvileg.
Kutyám ivartalanítás után minimálisat mozgott, ellenben az addigi extra mozgással járó extra kaja adagot kapta...és LEFOGYOTT...mivel szétstresszelte, szétpörögte az agyát a fájdalom és idegesség miatt.
NE TARTSA LÁNCON A KUTYÁT!!! Adja oda vkinek, vagy legalább a kert egy NAGY, MINIMUM 20-30 négyzetméteres részét kerítse le szerencsétlen kutyának, és onnan is naponta többször hosszabb időre engedje ki, vigye sétálni, játszani
Nekem olyan fura amikor szökik egy kutya, sosem értettem. Az enyémnek eszébe nem jutna.
Ivartalanítsa, az segíthet ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!