Tapasztalt, sokat látott kutyagazdák, tudnátok segíteni?
Tavaly meghalt a nagynéném (igazából nem az, tulajdonképpen egy generációval el van tolva, de én annak tekintettem őt), és hozzám került egy 2 éves Straffordshire szuka kutya. Az elején még kész csapásnak fogtam fel, mert mindent tönkretett a kertben (értsd minden második héten rohangáltam a harmadik kerületbe a Bécsi úti virágoshoz új mimózákért), de utána, gondolom, ahogy egyre többet simogattam, ölelgettem, egyre közelebb kerültem hozzá. 28 éves diplomás, de nem a szakmájában dolgozó magányos férfi vagyok, még gondoltam jól is jön, hisz én sem voltam egyedül.
Éééééés pont ez az, amiben a segítségeteket szeretném kérni, mert úgy érzem túl közel kerültem hozzá. Korábban el se tudtam menni otthonról egy fél napnál tovább, mert már vele akartam lenni és gondoskodni róla. Az elmúlt egy hónapban pedig azon kaptam magam, hogy olyan ez, mintha szerelmes lennék belé. A Fressnapf-ba gyakrabban járok, mint a SPAR-ba, mindig valamit hozni akarok neki, páros napokon együtt filmezünk, és úgy járok vele az állatkerbe és a városba, mint anno a nőimmel. Nos, aki tapasztalt kutyás azoktól kérdezném, hogy nektek mennyi idő múltán alakult ki, és hogy éreztétek magatokat? Kezd elég kellemetlen lenni ez a számomra, noha egyszerűen szeretem, és nap mint nap kényeztetem.
5-ös vagyok. Igen, a farkcsóvát ki is felejtettem. Ha busszal jövök, már kiszúrnak ahogy beofrdulok a sarkon és hol jobbra ülnek, hol balra fülhegyezve, hogy most vajon tényleg én vagyok az, de biztos? Nem bírom ki sosem és már az út túloldaláról nagy vigyorral köszöntöm őket és ők is engem olyan boldogan farokcsóválva, hogy néha már félek, nehogy szétessenek itt a nagy hullámzásba. :) Szerintem ezt sosem fogja megérteni az, aki még nem tárta ki a szívét teljes mértékben egy kutya számára sem. Akinek nem volt még négylábú társa, az sosem fogja megérteni azt, hogy miért hívják a kutyát az ember legjobb barátjának!
Soha, de soha többé nem fogok kutya nélkül élni és ezt bizony a páromnak is el kell fogadnia. :) Vannak egészséges szabályaink természetesen, de aki nem fogadja el, hogy számomra ennyire fontosak a kutyáim, sőt... aki nem imádja velem együtt a kutyákat, az mehet a levesbe!
HU, borzalmasan érzem magam, de muszáj hozzátennem: félreértettétek a kérdést.
Teljesen egyetértem mindnyájatokkal, én is így érzek iránta. Vagyis éreztem. Mert már egy kicsit úgy érzem tovább léptünk annál. Mostmár szeretem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!