Ti hogyan, hol mossátok el a kutyátok edényeit? (Etető, itatótál) Minden etetés után elmossátok?
Volt időszak, mikor tápos etetésnél csak 3-4 naponta mostam a tálat...mostanában naponta egyszer elmosom langyos mosószeres vízzel a fürdőszobában, külön szivaccsal.
Ha esetleg este előtt is kap vmit enni, akkor nem szoktam persze.
Itató tálat naponta 1-2 alkalommal, víz cserénél körbelötykölöm és kész...hetente-kéthetente elmosom kb. mosószerrel is
minden étkezés után az összes etetőtálat elmosom, hogy se a húslé se a maradékok ne romoljanak bele és ne jöjjönek rá a legyek.
Ugyan úgy ahogy a saját edényeinket. Mosogatószer, szivacs. Én rozsdamentes acéltálakat használok.
Az itatóedények nagy lavórok (6 nagytestű kutya van), azokat kb hetente mosom el a mosdóban. Addigra algás, poros, leülepedett saras lesz, azt sikálni kell.
Ha száraztápot rakok csak bele, akkor nem mosom el mindig, csak 2-3 naponta. De ha teszek bele valami folyósat (húsleves, joghurt, stb) akkor utána elmosom.
Én a konyhában, mosogatóban, a saját szivacsunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!