Ti hogyan, hol mossátok el a kutyátok edényeit? (Etető, itatótál) Minden etetés után elmossátok?
Ilyet már én is akartam kérdezni.
Akár a cic-nek, vagy a kuty-nak attól függően, hogy száraz vagy nem száraz táp van 2-5 naponta mosogatom. Nem külön helyen, hanem utoljára. Tehát amikor minden ember cuccot elmosogattam, akkor jön az övék, forró vízzel, sok mosogatószerrel.
Én a csapban mosom el rendesen. Általában elég csak vízzel leöblíteni, de át szoktam azért mosni mosogatószerrel is.
Ha kézzel nem elég, akkor másik szivaccsal. :)
Minden etetés után elmosom(napi 2x, reggel,este), általában sima vízzel, külön szivaccsal.Mosogatószert néha használok ha szükséges, illetve alkalmanként átfertötlenítem, forró vízzel, amit a gázon melegítek,- kávéhoz és marad - :D
Ja,szintén fürdőszoba, mosdókagyló.
fürdőszobai csapnál mossuk el.
nekünk is külün szivacs van rá.
Régebben tápot kaptak attól nem lett koszos a tál így elég ritkán mostuk.Most BARF étrend szerint etetjük őket ez ugye nyers hús,husos csont és zöldség/gyümi. 2 naponta szivaccsal elmossuk a tálakat,bár annyire csillógóra kinyalják,hogy fölöslegesen lenne,de meleg is van meg azért a nyers cuccok szóval nem akarjuk vmi legyen..
amúgy panelban lakunk és két bichonunk van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!