BARF! Nyer pisztrángot adhatok a kutyának? Adott már valaki nyersen halat szálkával?
Figyelt kérdés
Neten úgy olvastam, hogy lehet, de hátha van itt valaki aki meg tud ebben erősíteni.
Megyünk szüleimhez látogatóba és apukámnak van egy saját halas tava tele pisztránggal. Adnék szívesen a kutyunak, mert olvastam, hogy a husky ősei eredetileg sok halat ettek és szükségük van a halban lévő cinkre.
2013. júl. 8. 10:06
11/14 anonim válasza:
Vannak normális állatorvosok is, ha van kutyád eleve kell is legyen és nem olyan aki bunkó.
12/14 anonim válasza:
Azért az állatorvosoktól etetés ügyileg sok komoly tanácsot ne várj. Tisztelet a kívételnek, de ugye mindegyik azt a tápot ajánlja amiért pénzt kap.. ^^
Amikor először megemlítettem hogy húsal etetem a kutyát akkor egy elég hosszú beszélgetés alatt jöttem rá hogy nem igazán ért hozzá :D és ezt több dokinál is tapasztaltam már..
13/14 A kérdező kommentje:
Így igaz! Az enyém meg azt mondta, hogy megvár még egy-két emberöltőt, aztán a végén, mikor látta, hogy meglepődtem ezen a válaszon, akkor kinyögte, hogy az ő kutyája is eszik nyers húst. Ennyi volt.
2013. júl. 8. 20:08
14/14 MelindaHelmke válasza:
Nagyon szerencses vagy, hogy apukadnak halastava van, tele pisztranggal. Tok jo. En ataltam a nyers hus etetesre, azota egybe rendbe a kutyam. En ugy tudom hogy hetente egyszer jo ha kap halat, de en a szalkaktol tartok egy kicsit. En filet adnek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!