Kutyafül ragasztás?
Mit tehetnék, hogy újra felálljon a keverék kutyám füle? Attól eltekintve, hogy keverék kutya a füle felfelé kéne, hogy álljon mert egyszer már magától is felállt.De könnyebb, ha képekkel is illusztrálom..
Szóval, mikor hozzám került akkor az első napokban így nézett ki a füle:
Az ivartalanítást követően a füle magától kezdett felfelé állni.. először a bal, majd a jobb:
Mikor már a gallér is lekerült róla a füle szépen állt:
A varratszedés után újra kinti kutya lett és mivel jó házőrző így gyakran dugta ki a fejét a kerítésen így ugatva a többi kutyát vagy az arra sétálókat.... Sajnos a füle ettől betört és kajla lett...
Néha valamiért feláll pár másodpercre a füle...Ezt nem is értem mitől lehet..
Hiába csak egy keverék, de nagyon tetszett mikor nem volt kajla..Természetesen így is nagyon szeretem, de ha lehet inkább felállítanám neki.Már kapott porcerősítőt, (naponta 2 tabletta volt a javasolt adag) és próbáltam ragasztani is a fülét.Először kivágtam egy kemény lapot és azt a füle belsejéhez illesztve ragasztottam a füléhez.
De sajnos még mindig lekonyult így csak a porcot próbáltam kiegyenesíteni így:
[link] (a kemény lap most csak a porcnál van)
Ezt ma találtam ki.... Természetesen csak a kép kedvéért tettem rá és utána le is szedtem mert előbb rá akarok kérdezni, hogy ezzel segítenék vagy csak többet ártanék a fülnek? [link]
Valakinek valami hasznos ötlet?? Egyébként csirkefejet szoktak kapni és mellé tápot, házi kosztot...
Igen és pont ezért írtam oda, hogy ha nagyon zavarná akkor nem tenném.De nem zavarja...nem tartja félre a fejét, nem dörzsöli neki semminek, hogy leszedje.Ha szenvedne akkor természetesen nem ragasztanám.Mert annyira nem fontos.Tekintettel vagyok a kutyámra hiába próbáltok másnak beállítani.
Ivartalanítani is azért ivartalanítottuk, hogy ne fialjon mert nem akarom, hogy szenvedjen a fialástól mert mellette még van egy kan kutyánk akit sajnos betegsége miatt nem lehet ivartalanítani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!