Egy borzasztóan hüly. E kérdés! Akik nyers hússal etetik a kutyájukat, nem gondolnak arra, hogy ezzel rákap"az ízére, és akár veszélyt jelenthet más élőlényekre?
terelő juhászkutyám van, vágáskor már evett is abból az állatból, amiket hajtatni szoktam vele, mégsem vadássza le őket engedély nélkül. mert ő maga nem ölhet! ezzel tisztában van, és maximálisan betartja, az ő dolga a terelés (ami egy megszakított vadászat egyébként). abban sem lennék teljesen biztos, hogy ha magára hagynám egy leölt állattal, akkor azt megkóstolná... valószínűbb, hogy megvárná, hogy én adjak belőle.
továbbá ahogy írták, meg tudja különböztetni a húsok szagát (kifinomultabb orrú emberek is képesek erre).
Nekem aktívan vadászó kutyám van. Otthon pedig rengeteg háziállat van és soha még eszébe se volt a saját tyúkjainkat, nyulainkat bántani még mikor vágom az állatokat se cseni el a darabokat hanem szépen megvárja, hogy adok e neki vagy sem.
Az egyetlen amit portán belül megfog az a patkány de azt se eszi meg csak elkapja és szépen kipakolja őket nekem az udvarra sorba mint ahogy a vadászatokon a vadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!