Német juhásznak olvasom, hogy nem lehet nyers sertés és baromfi húst adni . De mi van pl a virslivel sonkával? Meg miért nem szabad?
azok is nyersek nem ? én pl szokok a tápjába ilyen sonka szeleteket vagy esetleg virslit vagy párizsit hentes árukat tenni de akkor nem szabad mert az is nyers ? na meg mi van a juti falattal ? én szoktam virslit jutninak adni
Köszi a válaszokat !
Baromság. Sertést semmilyen kutyának se lehet adni nyersen, de baromfit megfelelő hőkezelés után (fagyasztás) simán lehet, ahogy több vadhúst is.
Olvasgass a barf étrendről.
A virsli amúgy nem nyers.
Szia. Én a német juhászomat kölyök kora óta hússal etetem, sokszor kapott nyersen is csirkét, meg marhát, de többnyire főzni szoktam neki, és sokszor kapott már sertés húst is.
Most 12 éves, nagyon jól néz ki, az egyedüli amin látszik rajta, hogy öreg, hogy megőszült a pofija, de amúgy majd kicsattan, játszik, szalad, és nem is vadult meg sose a nyers hústól.
Szerintem sokkal táplálóbb a hús, mint a tápok, mert azért mégiscsak természetes táplálék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!