És miért nem vitted állatorvoshoz? Ha nagyanyád kezdi el ezt csinálni, akkor ráhagyod, vagy elmész vele dokihoz?
2013. júl. 4. 21:13
2/17 anonim válasza:
A mozgásos az én 15 éves kutyámnál is volt, agyvérzés.
2013. júl. 4. 21:15
3/17 anonim válasza:
Ennek semmi köze a korhoz. Ha igazán érdeklen mi van vele már rég dokihoz vitted volna!!!
2013. júl. 4. 21:19
4/17 anonim válasza:
Ez biztos nem az oregseg jele, esetleg vmi olyan betegseg, ami az idoskora miatt lett. Allatorvos azonnal!!!!
2013. júl. 4. 21:19
5/17 A kérdező kommentje:
Azért mert nem összefüggök a tünetek, és így nem tesznek semmit, mindig jelentkezik valami, és nem mehetek egyfolytában a dokihoz hogy épp mi történt.
Én tudom hogy állatorvoshoz kell járni, és itt minden bugyuta kérdésre ezt írjátok, én nem spórolok a dokin, csak érdekelt, hátha valakinek volt már ilyen.
Nem hinném hogy agyvérzés, mert utána megint nem volt semmi, és alvásból kelt fel és kezdett el rohanni.
2013. júl. 4. 21:21
6/17 anonim válasza:
Szomoru h igy fogod fel.... Szerencsetlen kutya....
2013. júl. 4. 21:27
7/17 anonim válasza:
De, spórolsz a dokin. Már a bevizelés, hányás tüneteknél is el kellett volna vinni.
2013. júl. 4. 21:40
8/17 anonim válasza:
Lehet akár 3 különböző betegsége is. Inkább potyára menj állatorvoshoz, mint egyszer nem, és az életébe kerüljön. Most nem forog fenn az az eset, hogy potyára mennél.
2013. júl. 4. 21:42
9/17 anonim válasza:
Vidd el egy teljes kivizsgálásra.
2013. júl. 4. 21:51
10/17 anonim válasza:
Lehet hogy öregkori betegségről van szó, de elképzelhető hogy lehet rajta segíteni. Legalább a tüneteken tudna enyhíteni egy doki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!