Tényleg muszáj elaltatni a kiskutyát? Mit tegyek?
Van egy kiskutyánk, akinek a farka nem egyenesen fejlődött ki, hanem olyan, mint egy hullámvonal.
A doki azt mondta, hogy el kéne altatni, mert tilos levágni a kutyák farkát, és később az állatvédők fel is jelenthetnek emiatt minket akár 200.000-300.000 ft-ra...
És mivel gazdit keresünk neki (nem szaporításról, tenyésztésről van szó), nem is biztos, hogy fogunk neki találni, aki ilyen kockázattal elvállalja a kiskutyát, plusz ivartalanítással együtt, és így 30-35E ftra jön ki...
Komolyan ezért kell meghalnia egy amúgy teljesen egészséges kiskutyának? Ti mit tennétek?
Amstaffról van szó. Azt mondták, hogy náluk gyakran előfordul, hogy bulldog-farokkal születnek.
Sajnos én elég merevnek érzem, és azt se látom, hogy mozgatná a pici, de még figyelgetem. Én meg tudom neki valamennyire mozgatni, de legkésőbb holnap megmutatom egy orvosnak.
Remélem nincs baj a picur gerincével...
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát ne is haragudjon azaz "orvos" de aki azért elaltatná az amúgy egészségesnek vélt kutyát mert "mit szólnak majd az állatvédők" az még most vissza adhatná a diplomáját.
1 nem fog ezért senki sem beszólni, ha mégis megteszi ellehet neki magyarázni a miértet a doki még igazolást is tudna róla kiállítani, de a kutyát nem fogja érdekelni. Annál a fajtánál meg amúgy sem ciki a vágott farok szerintem, legalább is ha jól emlékszem azoknak alapból nincs is farkuk vagy levágják.
Én azt mondom keress más dokit mert ez így eléggé rideg.
Megvan már oldva hála Istennek. :)
Nincs semmi baja a kicsi gerincének. :)
Szuper :)
Farkatlan lett a picike? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!