Vonaton vagy buszon 2honapos kiskutyát szállítani lehet? Mennyibe kerülne? FONTOS!
Figyelt kérdés
Budapestről lenne hozva 2honapos kiskutya busszal vagy vonattal. Milyen jegyet kell neki venni? Teljes áru jegyet, vagy olyan kis kutyaért nem kell külön fizetni?2013. júl. 2. 20:38
1/6 anonim válasza:
Ha a kutya belefér egy hordozóba, akkor poggyásznak számít. De egész úton a hordozóban kell lennie. Egyébként kutya jegyet kell venni neki.
2/6 anonim válasza:
2 hónapos?Hát az semmi.Én a múltkor egy sokkal idősenn és nagyobb kutyát láttam a buszon.és csak az a rács izé volt a száján és nem szóltak neki
3/6 anonim válasza:
Ja bocs,félreértelmeztem a kérdést.
4/6 anonim válasza:
Hordozóban nem kell neki külön jegy, de a máv és a volán oldalán is találsz erről információt. Egyébként ekkora kutyát én nem vinnék tömegközlekedéssel sehova, elég veszélyesnek tartom, mivel elvileg csak 2 oltása van meg...
5/6 anonim válasza:
"és csak az a rács izé volt a száján és nem szóltak neki"
szájkosár esetleg? jó, hogy nem szóltak neki, mivel úgy kell szállítani. mégis mi legyen még a száján szerencsétlennek?
6/6 anonim válasza:
vonaton lehet,de biztonságosabb lenne autóban. ha mindenképp tömegközlekedést kell választenod,akkor érdeklődj a volánnál vagy a mávnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!