A yorkie kutyát lehet az udvaron tartani vagy muszáj a házba?
De basszus, a kutya akkor lesz játékos, ha játszol vele, független attól, hány éves... Ahogy a kölyök kutyussal elkezdenél játszani, úgy kezdj el a naggyal is, mibe fogadjunk h ő is játékos lesz?? Próbáld ki nem veszthetsz semmit:)
Amúgy hozzám is került már felnőtt kutya, a kergetőzés a mi játékunk:) Amint megismert és elkezdett bízni bennem, játszani is megtanult. A bizalom a lényeg, és hgoy kötődjön hozzád, és akkor elengedi magát, önfeledt játékos lesz:)
ha nem is labdázni,de pl trükköt tanítani tudnál neki arra minden kutya alkalmas :)
botot,sípolós játékot egyebet dobtál el nekik?
amúgy ha csak kivannak bazilinkázva a kertbe és nulla foglalkozás,ne is várd el tőlük,hogy játékosak legyenek..attól mert te kistestűt akartál simán lehetett volna a nagyokkal is foglalkozni már amikor hozzátok kerültek..
Nekem is Bichon Frise-m van 1,5 éves volt amikor hozzám került,nem volt játékos,mert kiskorában nem játszottak vele.
Igy elkezdtem trükkökre megtanitani és azt is megtanítottam trükkbe,ha eldobok vmit hozza vissza :D
Amúgy abszolút nem lehet kint tartani egy bichon-t se másmilyen kistestűt ahogy azt már leírták..alkalmatlanok a kinti tartásra!!
ebbe jobb ha beletörödsz és elfogadod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!