Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a szöges...

Mi a véleményetek a szöges nyakörvről?

Figyelt kérdés
én használom nem rég óta. Van egy 6 hónapos németjuhászom akit kb 3 hónapos kora óta rendszeresen vittem emberek közé sétálni napi 3 szor orákra elmentem vele , de mindig tiltás ellenére rettentően viselkedett. én határozottan tiltottam de nem segített. én ezt meguntam 1 hete szöges nyakörvet használok azóta a kutya úgy jön mellettem mint egy angyal füleit hátracsapva, és nem érdekli semmi sem. Pedig nem szorítja ez a nyakörv kicsit lóg is rajta de ha valami baj van kicsit meghúzom és már is normálisan viselkedik. igy nem kell emberek között nemeznem vele folyton hanem csak meghúzom kicsit és tudja is hogy nem szabad. Kérdésem hogy sztetek ez beválhat ? most még 2 hétig rajta hagyom és úgy sétáltatom utána váltok vissza a régire
2013. júl. 3. 13:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
6 hónapos német juhászra szögest raksz, csak azért, mert képtelen vagy másképp érvényesíteni az akaratodat? Komolyan elvennéd a kutya kölyökkorát pusztán azért, mert képtelen vagy elviselni, hogy kölyök, és töketlenkedsz ahelyett, hogy keresnél egy megfelelő kutyaiskolát?
2013. júl. 3. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!