Mennyi pénzt kérhet el egy menhely egy kutyáért?
Figyelt kérdés
Több helyen jártam, volt ahol szó szerint rám akarták sózni, és az oltásokért elkértek volna 5000 Ft-ot, van ahol csak az volt a lényeg, hogy vigyem a kutyát és kész. Ahonnan végül is hoztam, ott 25 ezret kértek érte. Állítólag ők ivartalanították (bár erről SEMMI papír, heg, bármi nem árulkodik). Állították, hogy chip-elve lett, ami igaz, bár utólag kiderült, hogy kb. másfél évvel ezelőtt. Mindenféle kombinál oltásról beszéltek, amit szintén kapott a kutya, de 8 hónappal előtte, mert a gazdája oltási könyvvel együtt adta le a kutyát.2013. júl. 3. 08:14
11/14 anonim válasza:
nálunk egy zsák kutyatápért már ki lehet hozni a kutyát
12/14 A kérdező kommentje:
"nálunk egy zsák kutyatápért már ki lehet hozni a kutyát"
Bárcsak hozzátok indultam volna elsőként!
2013. júl. 3. 15:43
13/14 anonim válasza:
4-es vagyok. Azt még elfelejtettem írni, hogy még a 3 zsák kutyatápról is adtak átvételi elismervényt. Te kaptál bármit is arról, hogy odaadtad a 25.000 ft-ot? Mert ha nem, akkor az is lehet, hogy lenyúlták, és sajnos nem is biztos, hogy a kutyákra költik majd.
14/14 A kérdező kommentje:
Kaptam valamit, mindjárt megkeresem.
Egy pici kék papírt (kb akkor amint a egy kártyalap)
és az van ráírva hogy nyugta.
Ezen az összeg, a dátum, és egy pecsét.
2013. júl. 4. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!