Mi a véleményetek a Susa tápokról?
Ismeri vki ezt a tápcsaládot?
Ahogy elnéztem a tápok húsalapúak, nem a gabona van az első helyen.
A bemutatkozásnál azt irja, hogy Németo.-ban gyártják a tápokat? vagy rosszul értelmeztem?
(mert ha magyar termék akkor felejtős...)
Az ára 6000 ft fölött van, [link] középen van egy lista
Szerintetek?
Véletlenül sem írja hogy mennyi húst tartalmaz. attól hogy nem a gabona van először még lehet hogy az egész egy nagy szójapuffancs.
Én még soha nem hallottam róla.
A helyedben inkább valami ismert bevált tápot vennék.
egyébként a magyar termék sem rosszabb mint sok másik gondolj csak a pedigree termékekre, ami nem magyar, de annál rosszabb :)
Nem ismerem, de nekem abszolút nem szimpatikus.
Sajnos tapasztalatból tudom mondani, hogy a tápok közül nagyon sok egy kalap sz@rt sem ér.
éértem :)
hát az enyémek Fides Essentialt/ Croc-ot esznek, szerintem ez jó középkategóriás táp.
Én sem hallottam erről a tápról és ezért kiváncsi voltam...akkor nem váltunk tápot :)
Néhány jel ami nem túl biztató: -A kölyök táp vaníliás ízű
-A felnőtt tápban nincs hús csak húsliszt
-Az energia tápra sincs ráírva, hogy mennyi húst tartalmaz, csak az hogy mennyi fehérjét, ami lehet szója is.
Szia!
Mi ezzel etetünk. Nekünk nagyon bevállt eddig.
Szépek tőle a kutyák,egészségesek. Szerintem nagyon jó táp,és az ára is jó.
Nekünk is úgy ajánlották,és eddig mindenkinek bevállt.
Érdemes kipróbálni.
Mi a Hi-Energie tápokat szoktuk venni,és azok beválltak.
Ja,és még annyi,hogyha rendelsz,ne a második linkről rendelj.
A susa.hu oldalon fennt van az elérhetősége a forgalmazóknak,velük beszélj.
jó tápok, SUSA ( német licence alapján M.ó-gyártott felső középkategóriás táp )sok tenyésztő etet vele !
nem a kölyöktáp tejízű, hanem az elválasztó táp , amit 10-12 hetes korig adnak a kölyköknek !
a kölyöktápokat 12-hetes kortól adják ,és van belőle 2-3 féle .
a cég forgalmaz,super prémium tápot is : Imagine néven .
( spanyol táp )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!