Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Kennels' Favourite tápokról? (Azt olvastam, hogy Holland Szuperprémium)
semmiképp sem nevezném szuperprémiumnak ilyen összetétel mellett, max egy gyenge közepesnek:
Összetétel
kukorica, árpa, búza, dehidrált baromfi hús, állati zsír, búzakorpa, dehidrált répa pép, dehidrált sörélesztőkivonat (mannán-oligoszacharidok forrása), monokalcium-foszfát, lecitin, hidrogenizált csirkemáj.
Szerintem nem rossz. Egyáltalán nem rosszabb pl. a Hill's tápnál. Az első (amit bemásoltak előttem) a light változata, az nem a legjobb, de vannak jók is pl. az Adult Dog típusú:
Összetétel
dehidrált baromfi hús, kukorica, tört rizs, árpa, baromfi zsír, dehidrált répa pép, dehidrált sörélesztőkivonat (mannán-oligoszacharidok forrása), hidrogenizált zselatin, halliszt, lazacolaj, teljes tojáspor, monokalcium-foszfát, lecitin, hidrogenizált csirkemáj, lenmagolaj, hidrogenizált puhatestűek és rákfélék (glükozaminban gazdag), hidrogenizált porckivonat (kondroitinban gazdag)
26 %fehérje, 15% zsír
Mint már máshol írtam ezzel etetek 2 hónapja.Nekem nagyon bejött.Az ára meg szuper.
Nagyon sok tápot kipróbáltam már.
Próbáljátok ki az active dogot vagy ha nagyobb a kutyád az active ringet.Az active ring leszedi a fogkövet.:)))
Csak,annyit amelyik táp friss hússal kezdődik-ki kell belőle vonni a 80%-át.-ekkor lesz dehidrált.
Tehát lehet hogy a 30% hússal kezdödő a valóságban 6% dehidrált hús!!
Nekem is nagyon bejött a táp. Nagyon válogatós a kutyám, még a méregdrága Belcando-t sem eszi meg, ezt imádja.
Én itt találtam a legjobb áron: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!