Hogyan tanitsam meg a kutyamnak azt hogy mellettem mennyjen mikozben setalunk? (ne huzzon stb. )
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 21:36
1/10 A kérdező kommentje:
Es ha lehet akkor valami gyors folyamattal..
2013. júl. 1. 21:38
2/10 anonim válasza:
Amikor húz egy hirtelen mozdulattal rántsd vissza, és mondd hogy "lassan". Ha már lassan megy, akkor pedig dicsérd, simogasd.
4/10 sippara válasza:
Gyors módszer nincs. Beírod ide a keresőbe, vagy google-be, hogy "lábnál követés tanítása", és ezer megoldást fogsz találni.
5/10 anonim válasza:
Nalam ez a visszarantas, leszidas nem jott be...
en ugy csinaltam, hogy ha huz a kutya akkor megfordultam vele es az ellenkezo iranyba mentem kb. 10 lepest. Utana mentunk tovabb. Ezzel rajott, hogy ha huz akkor csak messzebb kerul a celjatol. Kb. 5 perc alatt megertette, hogy mi van:)
6/10 anonim válasza:
Ha nincs kellően lefárasztva, eleve kudarcra van ítélve a dolog. Mennyit foglalkozol vele és hogyan, miből állnak most a séták, és hogyan próbáltad eddig nevelni? És ugye nem azt szeretnéd, hogy végig feszesen lábnál menjen a kutya séta alatt? :) Egyáltalán mi a fontos, lábnál kövessen, vagy egyszerűen csak ne húzzon?
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mondenkinek
2013. júl. 2. 10:00
8/10 anonim válasza:
kutyaiskola !!
mivel nem irtad meg ,hogy mennyi idős, mekkora a mérete, és eddig hogyan nevelted, ,feltételezem gőzöd sincs arrol,hogy mit és hogyan tegyél.
megnyugtatlak, ezek után is húzni fog :)
vagy : kutyaiskola !
9/10 anonim válasza:
a gyors folyamat nálad fél év!! nálunk 3 perc! a különbséget meg kell tanulnod ! erre való a kutyasuli !!
10/10 eloljaro válasza:
A legfontosabb hogy sokat sétálj vele igy kölcsönösen kiismeritek egymást és ő autómatikusan megpróbál hozzád alkalmazkodni na már ha te vagy a "vezér". A második hogyhasználj fojtó nyakörvet ami álitható és nem fém minden húzáskor egy kicsit húzd magadfelé a kutyát ésmond hogy nem vagy lábhoz a kutya rá fog jönni ha nem húz nem fullad és ott fog menni ahol szeretnéd. De ehez idő kell hetek talán hónapok kutyától és töled függöen. Sok sikrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!