Mi lehet a baja a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Két kutyám van és az egyiken észrevettem etetéskor hogy nem eszik rendesen, csak nyalogatta és amikor megpróbálkozott egy nagyobb falattal akkor elkezdett nagyon öklendezni. Mostanában elég bágyadt is mert ő inkább az az ugri bugri típus. Mi lehet a baja és mit tudnék csinálni hogy ne legyen ilyen?2013. júl. 1. 21:13
11/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy nem írtam meg csak teljesen elfelejtettem :) Már sokkal jobban van, az állatorvos megvizsgálta és azt mondta kutya baja csak ugye mivel ketten esznek egy tálból és a másik kutyus csak úgy habzsolja a kaját és megeszi a másik elől külön tálból kell etetnünk őket és figyelni rájuk mert az egyik lassabban eszik a másik gyorsabban :)
2013. júl. 26. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!