Kutyaimádók! Mi a véleményetek a szintén kutyaféle rókákról?
A kutyákat imádom, de nekem semmi kedvem rókát tartani. Aranyosak, de ők vadállatok, szerintem az erdőben a helyük.
A macskákra pedig egyrészt allergiás vagyok másrészt utálom, ha játék közben karmolnak és harapnak. Vannak nagyon cuki cicák, szóval nem alapból gyűlölöm az összes macskát, de 1-2 pedig gyárilag fenevad. A legrosszabb anyám macskája volt, aki bokrokba rejtőzött, előugrott, átfogta a bokám jól beleharapott és elrohant... Aztán 5 perc múlva jön hízelegve, dorombolva, mint bármelyik normális macska. Maradjunk annyiban, hogy nem sirattam meg amikor elveszett, mert elég undok dög volt, de direktbe rosszat sem kívántam neki soha, hogy ilyen korán elpusztuljon. Ártani meg végleg nem tudtam volna neki.
A rókák nagyon szép és tiszteletreméltó állatok, de vadállatok. Igen, kutyaféle, de ennyi erővel a tigris, meg az oroszlán is macskaféle, épeszű pedig nem tartja egyiket sem... A róka a vadonba való.
Amúgy inkább azok nem szeretik a rókákat akik tyúkot, kakast, stb. tartanak, és a róka rendszeresen elvisz belőlük...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!