Ér valamit a kutya esőkabát? Igazából csak a háta nem lesz vizes, van ennek értelme?!
Most komolyan?
És tényleg jobb így? Hogy viseli meg magán?
Kisebb felületen lesz vizes. Szerintem ennyi. Valamennyit ér. Ha nem esik annyira, akkor biztos. De ettől még fázhat a kutyus ilyen időben, ami most van. Nem szeretek felöltöztetett kutyát látni jó időben, de hidegben jól jön, csak utána kell nézni, érdeklődni, hogy milyen anyagból, szabásúból lenne jó.
Amúgy én nem értek a kutyákhoz...Szerintem arra kellene figyelni, amire az embernél is. Minél több hőt tartson benn a ruha, és persze ne szorítson.
A google-ben 3 félét látok:
1. Csak a hátat fedi. Ez akkor jó, ha nem esik nagyon az eső, így tényleg nem ázik el, csak a lába lesz vizes.
2. Alul is fedi és védi, így ott sem hűl le, sokkal melegebben tartja.
3. A lábak felső részét is fedi. Így annak izmait is melegebben tartva, de ha nem jó az anyag, vagy a szabás, akkor nagyon kényelmetlen lehet.
[link] - Csak a fedésre példa.
És azért hozzáteszem a negyediket, a full csomagolást, ami viccesen néz ki, és lehet, hogy a fázás kérdés megoldva, de hát hogyan szellőzik? Sehogy. Azt is meg kell oldani. Ha full becsomagolják a kutyát, akkor leizzad, és eközben meg a száján, orrán a hideg levegőt veszi fel. Ez még egészségtelenebb.
Én sem kedvelem az ilyen felöltöztetősdit,elég hülyén is fog kinézni szegény,de sajna muszáj valamit kitalálni,mert nem tarthatom a lakásban egész nap. Még a kertbe sem megy ki szívesen,közben meg látom,hogy halálra unja magát,menne is meg nem is...szóval ezért gondoltam legalább erre az eső kabátra,mondjuk szerintem úgyis letépi magáról. De egy próbát megér.
Köszi a linkeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!