Valaki, gyorsan!?
ha a pehely szerű táp mondjuk borsó pehely az könnyen fel tudja fújni.
Viszont nem árt leszögezni hogy az nem táp. csak kiegészítő mondjuk húsos etetéshez.
de annaka tünete s meg még sokfélle betegségé.. de atiédnek tuti ninc siylen baja az feltünne, akkor nem lenne tul aktiv és boldog... a leves és pehely nem teljes értékü kaja neki, az csak egy "valami legyen a hasamban" -kaja.... nyilván felfujodik töle. hosszu távon az sem egészséges...
mint emlitettem adj neki rendes kaját...ne a csavarodáson pörögj...
Hát attól függ mennyit evett :D meg hogy milyen idős, meg hogy mit evett.
Egy kölyök kutya egészesn kevés kajától is fel tud fújódni.
Koszonom a gyors valaszokat! Egy eves kutya. Az elobb jatszott a masik kutyankkal is. Nem ugy tunik, mint aki rosszul van...
Kozepes testu kutya, a tapbol nagyon keveset evett. Inkabb a leves volt tobb. Azt olvastam, hogy nem szabad a kutyanak eves utan inni. O ivott...es ez ijesztett meg. De amugy ezt a tapot altalaban kutyatesztaval, vagy kutyaszalamival kapja, csak ma semmi ilyen nem volt itthon. Holnap megyunk vasarolni..igy gondoltam, hogy ha osszekeverem a levessel akkor az jo lesz.
de egy kutyának nem leves kell meg pehely meg szalámi, hanem táp vagy hús..
És evés után kell innia. Ezt a baromságot nem tudom hol hallottad.
Jolvan ertem. Tapot is szokott kapni meg hust is amugy.
Azt olvastam sok helyen, hogy a viz az tagitja a gyomrot. Es gyomorcsavarodasa lehet a kutyanak
ha néha néha felpuffad az nem nagy gond az emberrel is megesik.Ha minden kajátol ez van akkor lehet megnézetném..
de szerintem ne olvasgass betegségekről ,ez emberekre is igaz, mert függö leszel és azon fogsz izgulni hogy most épp mi baja a kutyádnak. amig életvidám,és olyan mint amilyennek megszoktad, nagy baja nem lehet. ha ismered a kutyád mozgását tekintetét hangját, könnyen felismered mikor beteg.én a macskámnak egy nyávogásából levágtam hogy gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!