Szerintetek jó kiállítási border collie? (többi lent)
2013. jún. 30. 14:07
11/18 A kérdező kommentje:
köszi :) a szemét mondták már hogy világos, a lába nem megy annyira hátra, én tettem oda. Amúgy fiatal szuka :)
2013. júl. 1. 09:23
12/18 anonim válasza:
Akkor elnézést :)
Olyan a szőre,mint a fiatal kanoknak szokott,megtévesztett :)
Honnan való?
Neki nem érdemes ennyire hátrarakni a lábát. Nagyon lejt igy.Nem csinálnál képet,előrébb rakott lábakkal?Kiváncsi lennék rá :)
Amúgy szép kutya,nekem tetszik.Nincs tökéletes,csak a tenyésztők jobban el tudják rejteni a hibáikat.És sajnos a bordernél ez pár éve jelllemző,hogy mindenhol az egyik kennel nyer.Ki is koptak az emberek,akik régen mindig jártak kiállitásokra,nem véletlenül
14/18 anonim válasza:
Ezeken a képken máris sokkal jobb :)
Szép kutyus,gratulálok hozzá.A kiállitásokhoz kitartást, csak az kell.Menj el minél többre,figyeld melyik biró milyen tipusú kutyákat hoz ki győztesnek,és amelyik a te kutyusod tipusát,azokhoz érdemesebb nevezni.
15/18 anonim válasza:
Nah így tényleg sokkal jobban néz ki, ezekkel a fotókkal kellett volna kezdened.
16/18 anonim válasza:
Mi az hogy nagyon csúnya?? Szép nagyon a háta eléggé leejt de ezen lehet javítani van remény!! :)
18/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép itt a háta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!