Szerintetek jó kiállítási border collie? (többi lent)
első ránézésre nagyon szép,de a kiállításokon nagyon sok mindent megnéznek,amit nem lehet megmondani 2 kép alapján,főleg úgy h nem vagyok szakértő.
viszont a google-ba keresel pár oldalt,ahol leírják h mi a fajta standard-je,és összehasonlítod az írottakat a kutyáddal.
Bocs de szerintem fajtán belül nem tűnik szépnek. Én sem vagyok fajtához értő, de elég volt kigugléznom a border collie standardját, és ilyen típusú kutyákat láttam: [link]
A tiéd kiállása ehhez képest nagyon csúnya, ne vedd sértésnek, csak a véleményemet írom le.
Szia!
Ne haragudj,de nem jólállitod a kutyát.A ringresszúrára gyúrjatok rá jobban. Nézz képeket,hogy csinálják a profik,és gyakooljatok,csináljatok képeket,hogy lásd,melyik áll a legjobban neki.
Általánosságban szép kutya,egy chammpiont össze lehet vele szedni.
Szép,kifejező a feje,jók a fülei.A szeme lehetne kicsit sötétebb. A testéről nehéz nyilatkozni,mert nem jók a képek. A háta nagyon lejtősnek tűnik,ne tedd annyira hátra a lábát.Ha magától áll igy,akkor tedd be kicsit jobban alá.
A második képen kissé rövidnek tűnik a nyaka. Az elsőn kihúzod neki,de ne igy csináld.A felvezető póráz egészen a z álláig,és a két füle környékén fogd a felvezetőt,úgy sokkal jobban mutat a kihúzott nyak.
Gondolom fiatal kan a kutyus.A szőre még alakulni fog.
Képekről sjnos ennyi jön át.Nem látni a végtagálláskat,a mozgást,emeli e a farkát közben,stb stb.
Honnan van,és kik a szülei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!