Aspikami kérdése:
Szép kutyám van? :D
2013. jún. 30. 11:42
13/20 anonim válasza:
Ja, ha valóban érdekel mások véleménye a kutyádról, akkor normális képeket kell róla feltenni. Olyat, amit lehet is véleményezni. Standard beállítás oldalról, előlről.
14/20 anonim válasza:
A nyaka olyan, mint egy Shar Pei-nek. A vizslákat szikárság, dinamikusság, könnyedség kellene hogy jellemezze. Őt nem az jellemzi.
Aranyos kutya, de nem a fajtajellegek megtestesítője.
15/20 anonim válasza:
Olyan szomorú,komor fejet vág:/
16/20 anonim válasza:
Inkább cuki.(Mint minden vizsla):))
17/20 anonim válasza:
Ez szubjektív dolog. Én speciel nem vagyok oda a vizslákért, de az összes vadászkutyáért sem! Szeresd és ez a lényeg, nem az, hogy kinek tetszik és kinek nem!
18/20 anonim válasza:
Szerintem mint kutya aranyos, de mint vizsla nem szép. Bár a képek alapján mindig nehéz ezekre válaszolni, csalóka szokott lenni. Az utolsó képen is nagyon terpeszt, összességében nem tetszik. Szerintem nem törzskönyves, hanem occsón vagy ingyen szerzett vizsla. De a lényeg hogy a tiéd, szeresd, csak ne vállalj vele fedeztetést! :D
19/20 anonim válasza:
Én nem mondanám hogy túl szép,szerintem a vizslának nem így kellene kinéznie,a vizslák általában (ha egészségesek) akkor rengeteget futkároznak nagy terepen,és vékonyak,izmosak..a te kutyádnak túl nagy a tokája szerintem
20/20 anonim válasza:
Előző vagyok.
Szóval ez tényleg szubjektív dolog! Vkinek tetszik vkinek meg nem,de nem kell elkeseredni,sőt én a helyedbe eléggé lesz*rnám mások véleményét a kutyámról,az a lényeg h szeresd,gondozd..és elvégre attól h nem ő a legszebb vizsla,még lehet okos,szófogadó és ez sokszor egy kutyánál többet jelent mint a kinézete :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!