Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit fog gondolni a kutyam?

Mit fog gondolni a kutyam?

Figyelt kérdés
en vagyok az a bizonyos "falkavezer" a kutyam szamara , amikor csak tudok vele vagyok de most el megyek nyaralni par napra. bar nem lesz teljesen egyedul de azert nagyon felek nem e fogja azt hinni hogy "otthagytam" esetleg estenkent nem e fog varni es nem e lesz szomoru:-(

2013. jún. 30. 00:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan lesz vele, aki szereti, akkor nem lesz baj. Téged meg nyugtasson az, hogy sietsz vissza hozzá, és mennyire fog örülni amikor viszontlát. :-)
2013. jún. 30. 00:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy mit fog gondolni a kutyád azt nem tudom, de hogy mit fog csinálni azt igen.

Elég megnézni ezt a videót ahol a "falkavezér" katona több hónap után végre hazamegy.

http://www.youtube.com/watch?v=5m0ECVws5rA

2013. jún. 30. 01:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokan mennek nyaralni, és sokan hagyják ott a kutyát pár napra. Szerintem nincs ember akinek 10 év alatt ne jönne közbe valami, ami miatt magára kéne hagynia a kutyáját pár napra. Üzleti út, esküvő az ország másik felén 500 km-re, szülés, vagy bármi más okból kórházba kerülés, de még lehetne folytatni a sort.

Ki fogja bírni azt a pár napot, hiszen írtad, hogy valaki vigyázni fog rá. Biztos hiányozni fogsz neki, de nem fogja akkora rémes eseményként felfogni, hogy aztán kutyapszichológusok hadának kell rehabilitálnia...

Ne aggódj, minden rendben lesz vele, ha lelkiismeretes emberre hagyod.

2013. jún. 30. 01:06
 4/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat , nagyon megnyugtato:-) olyan emberre hagyom akivel talalkozik minden nap , a kello szeretett meg fogja tole kapni viszont olyan szintu foglalkozast amit en szoktam adni neki azt sajnos nem tudja megadni neki sajnos. gondolom lenyegeben nem valtoztat a helyzeten de azert a biztonsag kedveert szeretnem tudni h mik azok a dolgok amik ilyen esetben legrosszabbkent elofordulhatnak ?
2013. jún. 30. 01:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Max. a szökés lehetőségét kell teljesen kizárni, de ilyen esetekben ember szokott gond lenni, nem a kutya. Pl. hogy akire bízták, a megbeszéltek ellenére nem eteti, itatja, nem biztosít neki megfelelő helyet az időjárási körülmények ellen, ha netán valami olyan történik, nem viszi orvoshoz és nem is hívja ki, ilyesmik. De szerintem nálatok minden rendben lesz. Jó, hogy ilyen lelkiismeretes és gondos gazdi vagy!
2013. jún. 30. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!