Milyen kutyát ajánlotok ami játékos, de házőrző is?
"mert nem akarunk szaporítani" Nem ti, hanem akik már szaporították! Testvérek között párosodnak, stb.
Nekem pl. roti van, nagyon jól őrzi a házat, és rengeteget lehet vele játszani. De 20 ezerért tuti nem kapsz egy ilyen fajtát ami egészséges.
Kedves Kérdező!!
Igen , én is úgy gondolom hogy ennyi pénzért NEM fogsz találni egy fajtatiszta , egészséges , jó vérvonalú , játékos...kutyát! Az ilyen kutyát , szinte csak tenyésztőtől szerezhetsz be!! Viszont ők nem 20-ért adják a kutyákat hanem 70-200.000-ig terjedően!! Szerintem is Számodra az lenne a legmegfelelőbb megoldás ha elmennétek egy-két menhelyre , és ott keresnéd az álomkutyádat!!!
Sok sikert a kereséshez , remélem minél hamarabb rálelsz a Te kutyádra , akivel még sok - sok évig boldogan fogtok együtt éldegélni!!
Sok sikert!!
Köszönöm szépen! :)
Mindenféleképpen kölyök kéne mert van egy macskánk is :)
Nem mindegyik felnőtt kutya utálja a macskákat, úgyhogy nem kötelező kölyökkutyát vállalnotok az miatt, mert van egy cicátok.
Jó keresgélést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!