A kölyökkutyákra is kell szájkosár, ha BKV-n vagy egyéb közlekedési eszközöm akarom szállítani?
kell!
egy csajnak volt egy kölyök német juhásza és mutata a sofőrnek,hogy a kutya csak 3 hónapos és nem harap,nem engedte fel,mert nem volt rajta szájkosár..bár láttam olyat is,hogy simán egy felnőtt nagytestű ebet felengedett a sofőr szájkosár nélkül..szóval azért sofőrtől is függ,de jobb ha van,ha jön kaller legalább az sem tud beszólni amiért nincs rajta..max hátra ülsz és leveszed róla,ha jön a kaller meg felteszed gyorsan
Szia. Én vidéki vagyok, de Pestre mentem anno a kutyámért, és én nem is tudtam, hogy kutyának is kell jegy:D szóval magamnak, és barátomnak vettünk, de a kutyának nem. És, hát jött egy ellenőr, aki mikor meglátta a kiskutyát leállt velünk beszélgetni, és nem győzte pátyolgatni a kölyköt:D
Bár, meg kell hagyni, valóban a nézésével elragadott mindenkit(felemás szemű husky-ról van szó)
Azt mondta az ellenőr, hogy amúgy kéne a kutyának jegy, szájkosár, és nem ártott volna póráz se( akkor még nem raktuk rá, mert az ölünkben volt) de mivel, hogy ilyen nagyon aranyos kutyát hoztunk fel a buszra,és feldobtuk a napját ezért nem büntet meg:D
Szóval nekünk nagyon nagy szerencsénk volt, de még egyszer, így, hogy most már tudom, hogy a kutyának is kell jegy nem játszanám el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!