Tényleg büntetnek ha nincs szájkosár a kutyámon?
Azt hallottam, hogy kutyát csak szájkosárral lehet sétáltatni.
Vagy ez a fajtától is függ?
ÉN esetemben Golden Retriever.
Sajnos még sok hatósági és hivatali szerv sincs tisztában az új jogszabályokkal! Csepelen egy másik ügy kapcsán került szóba, hogy a NAGY kutyáinkat szájkosárban kéne sétáltatni, mert MAGASABBAK, MINT 25 CM!!! Röhej...az a gáz, hogy a helyi állattartási rendeleteket nem írják felül, hiába alkotmányellenesek már...
Face-n olvastam, hogy két amstaffos emberkét büntettek meg, mert a kutyákon csak póráz volt, kosár nem!!
Szilvi!
Ez tényleg mekkora baromság már és egyébként én is észrevettem, hogy sokszor még a rendőr sincs vele tisztában, hogy mi is a jogszabály! Egyébként meg, ha már annyira a centire mennek: gondolj már bele milyen lenne egy ír farkaskutyát szájkosárban sétáltatni, mikor az legfeljebb csak körbenyalja az embert.. De gáz ez az egész :/
Az, nagyon gáz!!! Az meg még gázabb, hogy bár kötelesek meghallgatni civil, kutyához értő embereket, de NEM KÖTELESEK FIGYELEMBE VENNI az érveket...ezért vannak ilyen, a kutyák tulajdonságaival full ellentétes szabályok.
Azt meg fel nem tudom fogni, hogy gondolhatják emberek azt, hogy a pórázon őrjöngő kutyájuk normális és szabályos, a fegyelmezetten közlekedő póráz nélküli kutya meg potenciális gyilkos?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!