Szerintetek tényleg vihetem?
Figyelt kérdés
Sziasztok,van egy (yorki) kiskutyám,április 28.-án született,ma voltunk az állatorvosnál,megkapta a 2. oltását,azthiszem a parvósat és azt mondta az állatorvos,hogy várjak még 1 hetet és utánna nyugodtan kivihetem már kis időkre,sétálni.
Eddig a kertbe se vittem ki,mert van több macska meg egy kutya is,meg néha átjárnak a szomszédból is a macskák és mondta,hogy ne vigyem ki,mert a macskáktól még nem védett
Szerintetek tényleg vihetem már sétálni? Mindenhol azt olvastam,hogy megkell várni a 3.oltást és utána is várni kell még egy kis időt,hogy sétálni vigyem.
Most meg teljesen tanácstalan vagyok,mert hát csak állatorvos,tapasztalataim alapján jó is,de sehol nem olvastam olyat,hoy 10 hetesen már lehet vinni.
2013. jún. 27. 16:03
11/11 anonim 

válasza:

A macskától nem fog elkapni semmit. Nem sok közös betegségük van a kutyákkal. Bolhát, atkát ilyesmit elkaphat, de az nem betegség, hanem parazita. A veszettség is veszélyes mindkettőre, de az gyakorlatilag nem létezik Magyarországon. Más most nem jut eszembe, amit a macskától elkaphatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!