Melyik a legideálisabb szobakutya?
Figyelt kérdés
Olyan kiskutyát szeretnék, amely hasonlít a pomerániai törpespicchez. Nagyon megtetszett nekem ez a kutyafajta de lemondtam róla az ára miatt ami nagyon magas..De zeretnék egy kutyát ami hasonlít rá a jellemében és 1 picit talán külsejében is.2013. jún. 26. 14:46
1/12 anonim válasza:
Honnan tudod milyen a jelleme ? csak mert sok kutyát látam már de ilyet még eggyet se.. gondolom pont olyan idegesítő lehet mint a legtöbb spitz :D esetleg nézz ott körbe.
2/12 A kérdező kommentje:
A leírásokból ''általánosítottam'' a jellemét.De akkor inkább leírom: játékos természetű,élénk, életvidám...
2013. jún. 26. 15:16
3/12 anonim válasza:
honnan tudod milyen a jelleme ha még nem volt ilyen kutyád? :D
amúgy a menhelyen sokféle kutya van..
pl: itt spicc keverékek vannak
4/12 anonim válasza:
Miért kell folyton túltenyésztett kutyát venni? Menj el egy menhelyre és amelyik kiskutya megtetszik fogadd örökbe, még ha nem faj tiszta akkor is ugyanolyan aranyosak és szeretnivalók
5/12 A kérdező kommentje:
volt is egy menhelyes kutyám, de itt most nem az a kérdés hogy szerethető e vagy nem. Mindegyik kutyát szeretem, de én most ehhez a fajtához hasonló kutyát keresek.
2013. jún. 26. 16:00
6/12 anonim válasza:
A dán vagy a német dog a legideálisabb.
7/12 anonim válasza:
Okés, nem akartalak ezzel kioktatni, csak mondam :)
8/12 A kérdező kommentje:
szerintem is a dán/német dgo a legjobb szobakutya. Még a mérete sem túl ''nagy'' :D
2013. jún. 26. 16:09
9/12 A kérdező kommentje:
dog*
2013. jún. 26. 16:09
10/12 anonim válasza:
Az egy dolog hogy nagy, de a nagyon nyugis, bújós és leginkább csak hever a kanapén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!