Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3. napját tölti velem egy 2...

3. napját tölti velem egy 2 és fél éves kutya. Olyan kedvtelennek és szomorúnak látom. Ez normális?

Figyelt kérdés
2 hónapig látogattam, mielőtt hazavittem. Ott mindig nagyon örült nekem, vigyorgott, vidáman sétált. Most olyan semmilyen. Játszani sosem szeretett, néha odajön, bújik, puszil, hátrafekszik, szeret a közelemben lenni, de kedvtelennek látom. Olyan nyugodt lett mostanság, és az ételen kívül nem örül semminek, a sétának se. Ha simogatom, akkor is szomorú bociszemeket mereszt rám. Mi ennek az oka? Hogyan tudnám kicsit feldobni az életét, ha már játszani nem játszik?

2013. jún. 25. 20:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
játszani sose szeretet :) gondolom, erre vagy kíváncsi: nem látom olyan felvillanyozottnak, de vidámabb, szerintem ő ilyen nyugodt, csak talán a menhelyen nem tudta kimozogni magát. Nálam kitudja, úgy látszik, ilyen az alaptermészete.
2013. júl. 5. 16:24
 12/13 anonim ***** válasza:
milyen fajta kutyus?
2013. júl. 5. 17:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Keverék. Pici, hosszú szőrű, fekete keverék.
2013. júl. 9. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!