Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Káros vagy kóros e, ha egy...

Káros vagy kóros e, ha egy kutya kergeti a farkát?

Figyelt kérdés
Kétéves szálkásszőrű tacskó kan kutyánk gyakran éktelen farkkergetésbe kezd, főként ha látja, hogy indulunk sétálni, vagy foglalkozunk vele, és miután abbahagyjuk és egyedül marad az udvaron, a férjem ilyenkor a hóna alá veszi, és nem tud hozzáférni a farkához, én általában a fülét szoktam megfogni, és egy idő után elfelejti, hogy mit is akart csinálni, ma viszont azt vettem észre, hogy amíg a fülét fogtam, és nem fért a farkához, rángatózott a farka, mintha csóválni akarná, megkockáztatom, hogy olyan volt, mintha görcsölne, nem tudom, ez nem kóros? Van e valami teendőm, vagy hagyjam, hogy tekeregjen a saját farka körül, nem harapja meg a farkát, sérülés nincs rajta, nem bolhás, élősködői nincsenek, oltásai rendben, féregirtót is kap rendesen?

#szálkásszőrű #farokkergetés
2013. jún. 24. 23:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem azóta kergeti, és nem állandóan. Időnként rájön, és akkor kergeti, különben aranyos, játékos, de elég makacs. Utálja a macskákat, megkergeti őket. Különbem udvaron van, jól érzi magát, ismeri a környék összes kutyáját, van, amelyiket kedveli, van, amelyikre mindig feltúráztatja magát.
2013. jún. 27. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!