Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a kutyánkkal?

Mi lehet a kutyánkkal?

Figyelt kérdés
Tegnap este óta bágyadt, lassú és étvágytalan. Ma már mintha szédülne, össze-vissza lép miközben megy és többször el is esett. Elvittük orvoshoz, de nem volt ötlete csak adott neki egy gyulladáscsökkentő injekciót. Én hőgutára gyanakodtam(csak furcsa lenne ha ilyen időben jönne elő) mert "vastag" a nyála, de viszont nem tűnt melegnek. Vizelete tiszta de hasmenése volt. A szeme pedig "ugrál", mintha nem tudna fókuszálni, csak nehezen. Szellemileg teljesen rendben van. Vettünk neki kutyaszalámit, azt eszi rendesen.
2013. jún. 24. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyétek el egy normális orvoshoz, aki rendesen meg is vizsgálja, nem csak ránéz és találgat... elég komoly tüneteknek tűnnek, én tuti keresnék egy jobb orvost!
2013. jún. 24. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Másik állatorvost javaslok, aki csinál is valamit.
2013. jún. 24. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Akár agyvérzés is lehet.

Mielőbb vigyétek jól felszerelt rendelőbe.

2013. jún. 24. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

másik orvos! ez nem normális,hogy nincs ötlete..

a mi dokink ha azt se tudja mi a baja a kutyánknak,utána nézz, kollegákkal beszél és felhív mit kéne csinálni(persze gyógyszert kapunk ami olyan,hogy kb mindenre jó,gyulladáscsökkentő,vagy vmi ilyesmi),szóval tényleg keresi az okát és nem csak találomra be ad vmit és akkor elvan intézve!

eléggé fura tüneteket produkál,nagyon nem normális..

lehet idegrendszeri vagy bármi egyéb,konzultáj akár több orvossal is!

2013. jún. 24. 21:21
 5/5 anonim válasza:
Szerintem is vid el normális orvoshoz jah szerintem agy vérzése volt vagy már tul öreg és nyaki bénulása vann neki
2013. jún. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!