Mi a véleményetek?
Tudom, hogy nem ide tartozik... de mégis csak kutyás :)
Mi a véleményetek a weblapomról? :)
Mi hiànyzik róla és mivel vagytok megelégedve? :)
www.dreamer.lapunk.hu
Ezt a zenét szerintem azonnal szedd le, mert olyan érzésem van, mintha valami horrorfilmben lennék,ráz tőle a hideg.
Egyébként egész jó, bár szerintem túl csicsás ez a sok összevissza kép. Nincs összhangban. Csinosítsd még kicsit :)
zene nekem sem tetszik..tényleg nincs összhangban az oldal,illetve világosabb is lehetne...
amúgy sok érdekes dologról szól! :)
köszönöm :)
megfogadom a tanácsokat! :)
milyen legyen a szìn? narancsosabb?
A zene szerintem jó, csak nem idevaló+ én nem szeretem, ha rálépek egy oldalra és megszólal a zene a tudtomon kívül, és azt kell keresni hol állítsam le, ha nincs olyan kedvem, nem vagyok olyan helyen.
Az oldal tartalma tetszik.
A legelső fenti kép a farkasos nem a bull típusúakhoz való, azt hittem először,hogy szánhúzós vagy hasonló oldal,mert a zene is kb egy olyanhoz illik.
A képeket, hogy ne legyen valakinek csicsás funkcióval is beilleszthetnéd, h. amilyen fajta az a kép van ott és arra kell kattintani, vagy rögtön ott van alatta a képe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!