Sántít a kutyám, nem találok semmit a mancsában, orvos már csak holnap lesz. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Most voltunk sétálni és egyszer csak elkezdet sántítani a kutyus, gondolom valamibe bele lépett. Megnéztem a mancsát, nem találok benne semmit, seb sincsen, de nagyon sántít és folyton nyalogatja a lábát. Doki már csak reggel lesz. Mit tehetek érte?2013. jún. 22. 21:13
11/17 A kérdező kommentje:
Tényleg csípés lehetett mert bevált az ecet. :)
Először hideg víz alá tettem a mancsát a csapnál, aztán bekentem ecettel. Még mindig sántikál, de már leteszi a földre és nem három lábon ugrál. :)
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsot!!
2013. jún. 22. 22:28
12/17 anonim válasza:
Szívesen :) Amíg fent vagy, nyugodtan kenegesd neki sűrűn :)
13/17 A kérdező kommentje:
Rendben. :)
Ez hamar elmúlik, holnapra már rendben lesz?
2013. jún. 22. 22:40
14/17 anonim válasza:
én a biztonság kedvéért megnézetném egy dokival de a te döntésed meg persze az hogy holnap mennyire fog sántikálni még :/ :)
15/17 A kérdező kommentje:
Már egyáltalán nem sántít, mint ha mi sem történt volna. :)
2013. jún. 23. 10:32
16/17 anonim válasza:
Akkor biztos az volt :)
Örülök, h jól van :)
17/17 anonim válasza:
Toklász is lehet, nézd végig az egész lábát. Elvileg a húsba is be tud fúródni. Nekem tavaly a kutyám fülébe ment bele, ekkor hívta fel a figyelmem az állatorvos, hogy a lábára is figyeljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!