Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sántít a kutyám, nem találok...

Sántít a kutyám, nem találok semmit a mancsában, orvos már csak holnap lesz. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Most voltunk sétálni és egyszer csak elkezdet sántítani a kutyus, gondolom valamibe bele lépett. Megnéztem a mancsát, nem találok benne semmit, seb sincsen, de nagyon sántít és folyton nyalogatja a lábát. Doki már csak reggel lesz. Mit tehetek érte?
2013. jún. 22. 21:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hol nyalogatja?
2013. jún. 22. 22:04
 2/17 A kérdező kommentje:
A talppárnáit. De nagyon alaposan átnéztem és semmit nem látok.
2013. jún. 22. 22:07
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy belelépett egy darázsba..
2013. jún. 22. 22:10
 4/17 anonim ***** válasza:
Milyen helyen sétáltok?
2013. jún. 22. 22:11
 5/17 A kérdező kommentje:

Budapesten lakom, egy parkos részen sétáltunk. Én is arra gondoltam hogy esetleg valami csípés lehet. Ha igen, azzal mit tudok tenni?

Vagy elképzelhető, hogy olyan pici valami ment bele hogy nem látom? Mondjuk tényleg nagyon megnéztem, többször is, erős fényben.

2013. jún. 22. 22:14
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Nekem anno ecetet kentek a csípésre, tök jól enyhítette, a kutyának sem lehet tőle baja, ha bekened vele a mancsát :)
2013. jún. 22. 22:15
 7/17 A kérdező kommentje:
Ok. Általában nem tartok itthon ecetet, de ma pont salátát csináltam ezért vettem. Mázli. :) Remélem beválik, majd megírom.
2013. jún. 22. 22:16
 8/17 anonim ***** válasza:
Oks :)
2013. jún. 22. 22:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Ebben a melegben elég forró a beton. Még árnyékban is.Az én mindent tűrő kutyámnak is egyre érzékenyebb a talpa a folyamatos forróságtól.
2013. jún. 22. 22:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen tappancs fájlalás és sántítás,és mi sem tudtuk,hogy mitől van.A dokinál kiderült,hogy eltörött az egyik lábujja.:( Persze ez csak tipp.
2013. jún. 22. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!