ezen a videón én most baromira röhögtem. azért ilyen mike tysonokkal (nem biztos hogy jól írtam a nevét.) még nem találkoztunk de lényegében igen.
mondjuk az enyémtől nem tojtak be mikor ilyen pici kölyök volt, de hiszed vagy sem 4 hónapos korától már igen. egyszer volt hogy késő este vittem le. tök őszintén bele se gondoltam hogy még egy ekkora kölyöktől is betojnak. velünk szemben jött egy ilyen tetkós "rosszarcú" macsó emberke. én nem is figyeltem rá elbolondoztam a kutyával épp futásba kezdtünk. akkor állt meg a csávó a járda közepén terpeszben széttárt karokkal. mi megálltunk és néztem hogy ez most mit akar (kajak azt hittem játszani vagy valami) erre a járda szélén lévő fa mögé bújt miközben mondta hogy ő nagyon fél az ilyen kutyáktól. esküszöm rosszabb volt mint egy nő. mondtam neki hogy ez kölyök még nem csinál semmit, de ő a fa mögött volt addig míg el nem mentünk. a párom a képembe röhögött nem hitte el. igaz én mondtam hogy ennek csak örülök mert nőként késő este sajnos nem élveztem a tudatát hogy ilyen fazonok járkálnak az utcán. onnantól kezdve folyamatosan voltak ilyen élményeink. öt hónapos volt a kutya amikor a párom jelenlétében is be volt tojva egy ilyen fazon. addig akárhányszor szóba jött nem hitt nekem.
viszont mindkettőnk számára a legdöbbentőbb eset az a köves fazon volt. nemrégen történt. előtte a papper meg lazán elment a kutya mellett a válltetkós srác meg felkapott egy bazi követ. azt a párom kiröhögte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!