Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az igaz, hogy ha önkénteskedem...

Az igaz, hogy ha önkénteskedem, akkor arról a helyről ingyen elvihetem a kutyát?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
persze az állatmenhelyen nem lehet pénzt keresni. de csak az önkéntesek dolgoznak ingyen. Alapból is csak ők dolgoznak. a vezetők meg meresztik a seggüket, és teszik el a nagy pénzeket. ha annyira az állatokért vannak, akkor fimben szerepelni, meg logos sapkában, pólóban járni van pénz? Azt miért nem költik a kutyákra????? Ne legyünk már ennyire naivak. Sosem dolgoznék önkéntesként, az állatok szeretetét használja ki a sok menhely. (mellesleg van mentett kutyám, csak miután már közelebb van a 20-hoz, mint a 10 hez, meg sem próbálnám beadni, hogy ott pusztuljon el egy 2x2-es kennelben)
2013. jún. 22. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát én meg megteszem. Mert jó ... mert a vezető napi 8-10 órát ott tölt, fizetésért mert máshogy nem élne meg.

Én meg megteheteom hogy ingyen szedem a szart ... mert jól esik segíteni.

2013. jún. 26. 11:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

kedves 11-es. Szívesen rádirányítom egy menhely telefonját mondjuk csak 4-5 órára. Aztán majd rájössz, hogy mennyire szórakoztató egy menhelyvezető élete.

Az ő dolga az, hogy ne haljanak éhen a kutyák, hogy ne zaklassa őket az ÁNTSZ, hogy minden kutya megkapja a megfelelő orvosi ellátást, hogy mindezt valahogy megoldják anyagilag, szóval csupa könnyen megszervezhető és szórakoztató apróság.

2013. jún. 26. 12:05
 14/16 zsuzsabazsa ***** válasza:

Vannak becsületes menhelyek is bizony.

De van olyan, én is voltam már ott több évig egy menhelyen és beleláttam a pénzügyekbe is.

És bizony nem sok volt a kutyákra költve hanem saját célra.

Csak egy példa:

Elvitt valaki egy kutyát, adott egy bizonyos összeget adománynak na és ezt a pénzt szét osztották egymás között.

A másik: egyik évben bejött 60 millió forint adomány és érdekes módon a kennelek nem lettek felújítva a beton nem lett megcsináltatva pedig már rég fel volt repedezve.

Az ivartalanítások sem kerültek éves szinten 60 millióba.

Hát akkor mire ment el a pénz?

Ja és a kuratórium elnöke a vizsláját is bebaszta a menhelyre mert megunta, pedig hatalmas háza van kerttel.

Sajnos ilyen kivételek is vannak, és nem ez az egyetlen.

2013. jún. 26. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
ahol én tag vagyok ott tényleg minden fillér a kutyákra megy, igaz nincs sok kutya, de 60 millió Ft támogatás sincs.
2013. jún. 26. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom a hozzászólók hol jártak, nálunk pénz nincs, csak kutya. és nem kell fizetni a kutyákért de némi adományt - akár tápot stb, szívesen elfogadunk. de az h vki nekiáll kommentelni h minden menhely szar és pénzre megy hát nézzen már kicsit körül, nem csak a REX és NOÉ létezik évi többtízmilliós százmilliós támogatással.a többiekről persze csend van, mert nincs pénzük reklámra
2013. júl. 24. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!