Az igaz, hogy ha önkénteskedem, akkor arról a helyről ingyen elvihetem a kutyát?
Hát én meg megteszem. Mert jó ... mert a vezető napi 8-10 órát ott tölt, fizetésért mert máshogy nem élne meg.
Én meg megteheteom hogy ingyen szedem a szart ... mert jól esik segíteni.
kedves 11-es. Szívesen rádirányítom egy menhely telefonját mondjuk csak 4-5 órára. Aztán majd rájössz, hogy mennyire szórakoztató egy menhelyvezető élete.
Az ő dolga az, hogy ne haljanak éhen a kutyák, hogy ne zaklassa őket az ÁNTSZ, hogy minden kutya megkapja a megfelelő orvosi ellátást, hogy mindezt valahogy megoldják anyagilag, szóval csupa könnyen megszervezhető és szórakoztató apróság.
Vannak becsületes menhelyek is bizony.
De van olyan, én is voltam már ott több évig egy menhelyen és beleláttam a pénzügyekbe is.
És bizony nem sok volt a kutyákra költve hanem saját célra.
Csak egy példa:
Elvitt valaki egy kutyát, adott egy bizonyos összeget adománynak na és ezt a pénzt szét osztották egymás között.
A másik: egyik évben bejött 60 millió forint adomány és érdekes módon a kennelek nem lettek felújítva a beton nem lett megcsináltatva pedig már rég fel volt repedezve.
Az ivartalanítások sem kerültek éves szinten 60 millióba.
Hát akkor mire ment el a pénz?
Ja és a kuratórium elnöke a vizsláját is bebaszta a menhelyre mert megunta, pedig hatalmas háza van kerttel.
Sajnos ilyen kivételek is vannak, és nem ez az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!