Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám szoba tiszta, de...

A kutyám szoba tiszta, de télen nem tudom h hova kéne wc-ztetnem mert ki nem küldhetem mert vizes lesz a lába és megfátik. Mit tudok vele kezdeni?

Figyelt kérdés
lécci segítsete! fontos lenne
2009. okt. 12. 19:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem kutya kellene, hanem kaktusz... Azt elég egy héten egyszer öntözni, nem csinál be, nem kell sésáltatni, sem a szőrét ápolni, stb, és nem kell utánaolvasni, hogyan kell nevelni, mert minden hülyének azonnal megy.

Addig is olvasd el ezt: ***** és okulj belőle.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. okt. 27. 10:27
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld, az én kutyám egész nap kint van, ha behívom, pár perc múlva kimegy, még soha nem fázott meg, pedig volt, hogy télen bement a Dunába.
2009. okt. 27. 12:31
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
hát neked nem kéne kutya az biztos...
2009. okt. 27. 16:14
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

szerintem te egy lusta 11-12 éves kislányka lehetsz, akinek van egy kicsike yorkshire terrier-je, amit kikönyörgött apuciéktól, azzal a feltétellel, hogy te majd sétáltatod, játszasz vele, és tanítgatod.

séta? muszály. próbáldd ki, hogy pl. most ősziszünetben ki sem mozdulsz a házból, és egy egész héten át bent punnyadsz a szobádban, senkivel sem beszélgetsz, max. egy esti puszi szüleidtől.

játék? gondolom inkább csak simogatod.

tanítgatás? gondolom tud egy csomót, csak éppen megcsinálni nem akarja..

az almot meg szerintem felejtsed el, egyrészt amíg megtanítod neki, úgy, hogy délelőtt otthon sem vagy( mivel iskolában vagy), már tavasz lesz; másrészt nemhiszem, hogy lenne kedved mindennap az alomjából kikotorni a kakit,pisit, és kivinni a KINTI kukátokba(mert remélem azt tudod, hogyha a bentibe teszed, akár becsomózott zacskóban, akár nem, BÜDÖS lesz, pláne ha kitisztítani sem lesz kedved). a szüleidtől meg ne várdd el, hogy majd még ők takarítsanak a kutyád után akit te akartál annyira.

vegyél magadon erőt sétákhoz! ha meg fázna, illetve remegne kint télen, ruhácskát rá!

esetleg kérj meg egy kutyás ismerősödet, hogy sétáltassátok együtt a kutyáitokat!

remélem nem sértettelek meg semmivel, ha meg mégsem úgy van egy-két dolog, ahogy leírtam, előre is elnézést kérek.

hidd el, a kutyusod is sokkal boldogabb lesz, ha elviszed sétálni..

2009. okt. 27. 16:54
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

vagy viccelsz ??? :)

vagy egy nagy állat vagy ,akinek fogalma sincs a kutyákról .

remélem később okosabb leszel .

mert most ,nagyon buta vagy .

2009. okt. 27. 17:27
 26/30 anonim ***** válasza:
ha csak a kutyád nem szőrtelen,nem fázik meg.nekem kistermetű kutyám van,imádja a havat:Dkimegy,wc-zik,beengedjük,megtöröljük a lábát,megy a helyére,és kész:Dmegfázni nagyon nem fog,ne féltsd enyire:Degy kutyának kell a napi mozgás kint a kertben:Dcsak arra,vigyázz,hogyha nem akarod,hogy koszosslegyen a padló,akkor mindig töröld a lábát,vagy küldd a helyére,magától megszárad;)
2009. okt. 27. 18:26
 27/30 anonim ***** válasza:
a mi kutyunk is kül hosszúszőrű:Dha sáros a kába,kicsit néha lemossuk langyos zuhannyal és kész:Damúgy az előzőt is én írtam:D
2009. okt. 27. 18:29
 28/30 anonim ***** válasza:
am nyiélván még nem volt kutyád..de ez nem is nagy baj,majd megnézed,hogy hogyan kell akutyának a gondját viselni:Daz,hogy a többiek ilyen bunkók,az az ő bajuk..ha nem kérdezel,nem tanulsz semmit.amúgy meg azért van ez az oldal hogy kérdezzünk.ha nem hasznos a tanács,akkor inkábbb ne is írj semmit!!!elhiszem,hogy félted a kutyád,az enyim vemhes,és nagyon féltem.nagyon szeretem és már egyszer megmérgezték meg egyszer kullancsfertőzést kapott..de meggyógyult:D:D
2009. okt. 27. 18:35
 29/30 A kérdező kommentje:
de ő az 5. kutyám!!! csak az 1. kis termetű!!!
2009. okt. 27. 18:41
 30/30 anonim ***** válasza:

Csak nem Yorkie??

Nem mindegy hogy milyen testű??

A Kutya az kutya , nem tudrad?? Ha kicsi ha nagy!

Na mindegy is .Neked nem való kutya ... !

2009. okt. 28. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!