Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám szoba tiszta, de...

A kutyám szoba tiszta, de télen nem tudom h hova kéne wc-ztetnem mert ki nem küldhetem mert vizes lesz a lába és megfátik. Mit tudok vele kezdeni?

Figyelt kérdés
lécci segítsete! fontos lenne
2009. okt. 12. 19:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha kertes házban laktok, igenis ki kell rakni azt a szerencsérlen állatot napközben, hadd szimatoljon, ugasson, jelölgessen! Arra figyelj, hogy (még mindig nem tudjuk a méretét) a kerítésen ne legyen sehol lyuk, hogy meg tudjon lógni, plusz a kertben legyen egy megfelelő méretű, szigetelt kutyaháza, ahová behúzodhat, ha már elege van a vizes lábakból :=)
2009. okt. 12. 20:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Alom??? ez egy kutya nem macska!!! A kutyát nem csak pisilni kell kivinni hanem azért hogy ne örüljön meg! Gondold el milyen lenne ha téged zárnának be egy lakásba, és pisilj a sarokba mert lusták elvinni egy 20perces sétára! Szegény kutya eddig hogy bírta ki, inkább vettél volna aranyhalat vagy hörcsögöt...
2009. okt. 12. 20:39
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ég világon semmi baja nem lesz. Szegény kutya pont,hogy be fog gyöpösödni,ha nem viszed sehová...inkább mond azt,hogy nem fűlik rá a fogad,hogy kitedd a s.ggedet a hidegben!
2009. okt. 12. 21:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem írod, hogy kertes ház ha nem is akarod sétáltatni akkor legalább amíg készülődsz engedd ki azt a kutyit.Egy esőkabi bőven megteszi vagy egy meleg kötött ruci.HA bemegy akkor meg megmosod a lábát egy kis hajszárító és kész.Nemem is hosszúszőrű kutyám van és szeret a vizes fűbe mászkálni.Én is csak ráadom a rucit és mehet.Ha már elkötelezted magad egy kutyára akkor hozzá kell számolni a rendbetételt is reggel és annyival korábban kelni.....
2009. okt. 13. 08:35
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
szétfagyok már tegnap óta, és a kutyus is, a lift rossz, a 10.-en lakom, és mégis leviszem 3 óránként.. a kutyatartás ezzel jár.. és te meg kertes házban laksz.. mit tudsz kezdeni? pisit, kakit törölgethetsz, bűzben élhetsz, ha nem engeded ki. vagy kiengeded, más választás nincsen.
2009. okt. 13. 09:37
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tetszik, hogy hosszú a szőre vágasd le... amúgy meg az én kutyám ESŐBEN KINT A SÁRBAN FETRENGETT és fogtam 1 türcsit és fél perc alatt száraz és tiszta volt... szal nemtom mit akarsz... a kutyád sorsa rajtad áll. ha ilyen vagy nemfog sokáig élni....
2009. okt. 13. 21:36
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Az ugyan nem derult ki, hogy mekkora kutyád van, de ha kicsi akkor azt javaslom, hogy egy régi már nem hordott szvetter vagy pulover újját vágd le, aztán az egyik végén még vágj rajta két lyukat ahol az állat lábait áthúzod és már meg is van ingyen a kutyakabát amiben kiviheted a kutyusodat sétáltatni. Ilyen kabátkát csinálhatsz tobbet is , ha osszesározodik akkor kioblíted és a radiátoron megszárad addig amig újra ki kell vinni. Minden háztartásban akad olyan kotott holmi amely így kihasználhato. A lábat pedig okvetlen mosd meg, mert ha sozott teruleten sétáltatod akkor a so kimarja a lábát.Utána szárazra torlod és kész. Ezt reggel megcsinálhatod az iskola elott d.u.pedig amikor haza josz.

Ne engedd me a kutyádka, hogy a lakásban végezze el a dolát, mert bajod lesz vele amíg újra leszoktatod.

2009. okt. 26. 20:07
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
"A kifogás olyan mint a s*gg. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra" - ha lusta vagy, az sem érdekel senkit, csak akkor ne tegyél úgy, mintha le akarnád vinni. Ha tényleg az idő miatt nem viszed le (nekem van udvaron hosszú szőrűm, tudom, hogy nem fél perc alatt szárad meg), akkor pedig kutyapelenka, vagy helyreszoktató spray-el alom. de ez esetben is naponta legalább 1 szer vidd le! 4 fal között meghülyül szegény!
2009. okt. 26. 20:47
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat de ez a legnagyobb hülyeség amit hallottam. MEGFÁZIK?? a kerti kutyák is kint vannak és ők is élnek még.. egyszerüen kiviszed vagy kiengeded ha bejön megtörölöd a lábát és ha sós az út kézkrémmel kened a tappancsát este és kész.
2009. okt. 26. 21:51
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem fázik meg a lábát pedig le kell mosni...én 12 lábat mosok napi legalább ötször, úgyhogy hidd el megoldható!

Ahogy mondani szokták nincs rossz idő csak lusta kutyás...

2009. okt. 27. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!