Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lett hirtelen?

Mi baja lett hirtelen?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves beagle-spániel keverék kutyusom,menhelyről fogadtam örökbe.Lakótelepen élünk,mindig próbálunk vele napi ,legalább 2 órát intenzíven mozogni.Mostanában viszont egy pár napja teljesen meg van "zakkanva"!Eddig szépen jött,ha hívtuk,nem kellett póráz,csak forgalmas utakon.Most viszont hiába szólunk neki,a másik irányba fut,sőt,megugat mindenkit,mintha el akarná zavarni,ha valaki közeledik.Ez így nagyon nem jó!Lehet,hogy magát gondolja falkavezérnek?Mit tegyek?

2013. jún. 21. 08:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sok dolog ismerős volt,és tudtam róla.Azt nem mondanám,hogy keveset tudok,mert szerintem nincs olyan szakirodalom,amit ne olvastam volna,csak más ezeket a gyakorlatban is megvalósítani.Ez a könyv azért fogott meg,mert sok történetet taglal végig,úgy,hogy egy normál,laikus ember is felfogja.Tetszik,hogy saját történeteket ír le,és így egy kicsit jobban le tudom vetíteni saját magamra a dolgokat.:))
2013. jún. 21. 12:17
 12/13 A kérdező kommentje:
A másik,ami némi nehézséget okoz,hogy menhelyről fogadtam örökbe ezt a kutyust,és sokszor nagyon megsajnálom.Tudom,hogy az ő érdeke lenne,hogy mindent az előírások,és tapasztaltabb emberek szerint betartsunk,de olyan nehéz....Mert ugye mindent megszeretnénk adni egy ilyen hányattatott sorsú kutyusnak...:(
2013. jún. 21. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne feleljtsd el hogy a kutyák a pillanatban élnek, nem a múltban. Ők ne, gondolkoznak azon mi van, csak a pillanatnak élnek. Ezt mi emberek hajlamosak vagyunk elfelejteni pedig nem kellene. Nekem is van menhelyes mentet kutyám tudom miről beszélek elhiheted.
2013. jún. 21. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!