Van egy Bischon Havanese kiskutyám,6 hónapos. És nem vmi szép a szőre, hiába fésülöm neki sokszor. Ki mit tud ajánlani?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 14:46
1/16 anonim válasza:
Még kölyök szőre van. Majd a 3-ik vedlés után lesz az igazi szőre. Adjál jó minőségű kaját neki és fésüld szorgalmasan.
2/16 A kérdező kommentje:
Rendben van :)
Junior táppal etetem, meg napi 2x megfésülgetem ilyen 10-15perc hosszan :)
2013. jún. 20. 15:05
3/16 anonim válasza:
nem vmi szép szőr azt mire érted?
nem fényes?
rossz a tapintása?
csomós?
4/16 A kérdező kommentje:
Nem fényes, és rossz a tapintása. Csomósnak nem csomós.
2013. jún. 20. 16:32
5/16 anonim válasza:
Törzskönyves?Tenyésztőtől van?Nagyon sokat számítanak a gének is.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen törzskönyves, és kiváló szülőktől van a kutyus. A tenyésztőt is kérdeztem, és nem érti hogy miért ilyen a szőre.
2013. jún. 20. 18:20
7/16 anonim válasza:
Szoktad fürdetni?Milyen sampont és balzsamot használsz?Amúgy szabad tudni,hogy melyik kennelből van?Csak kiváncsiságból.:)
8/16 anonim válasza:
Lehet nem jó a táp,mert lehet jó minőségű,de nem úgy hat a szervezetére..
Tápváltást javaslok illetve heti 1x-2x egy nyers tojás-t adj neki,semmi baja nem lesz tőle!
a bőrre és a szőrre jótékony hatással van..
illetve lehet kapni kutyáknak való lazac olajat ez is segíthet..
amúgy lehet,hogy szimplán rossz géneket örölkölt és ez kihatott a szőrminőségre..
a fentieket javaslom próbáld ki, ha 1-2 hónap múlva sincs változás akkor a gének a bűnösök viszont ez ellen nem tudsz mit tenni..
10/16 A kérdező kommentje:
van egy szőrápoló szettem. Át szoktam kefélni,(van dörzskefe) azt is használom néha. És van egy sima szőrápoló kefe, nagyon szereti ha azzal fésülöm.
2013. jún. 20. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!