Szép a mostani kiskutyám? Ő egy pomerániai törpe spicc 9 hónapos.
Figyelt kérdés
A képen a jobb oldali kutyuska az enyém. A másik a testvére. :)2012. szept. 20. 16:09
2/21 A kérdező kommentje:
Elnézést mindenkitől. Kihagytam a linket :) Itt a link [link]
2012. szept. 20. 16:21
3/21 anonim válasza:
Ugye csak viccelsz ... ez az életben nem lesz pomerániai törpespizt.
4/21 anonim válasza:
na ez sok minden csak pomerániai nem...de aranyos
5/21 anonim válasza:
Hát ez se törpe spicc :P
De szerintem nem is az a lényeg, hogy milyen fajtájú, hanem hogy milyen társ válik belőle.
Egyébként nagyon aranyos! :DD
6/21 anonim válasza:
Törpe spicc az biztos,főleg ha a képen 9 hónapos.De nem pomerániai,nem az igazi.Egyébként gyönyörű.
7/21 anonim válasza:
De szerintem törpe.9 hónaposan gyakorlatilag kinőtte magát.Ahhoz mütyürke,hogy akár törpe és kis spicc keverék legyen.Meg a törpének a szőre is más,a formája is.Laikusnak ugyanolyan,de ha egymás mellé teszel egy kis és egy törpét,ordítanak a különbségek.
8/21 anonim válasza:
A mostani? Nálad folyamatosan változnak a kutyák? Múltkor még extra mini yorkit akartál...Végre felfogtad, hogy nem létezik olyan?
A kutyák aranyosak, a gazdájukkal van baj...
9/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!