Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a kutyámmal?

Mi lehet a kutyámmal?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves spániel keverék szuka kutyusom, és ősszel amikor tüzelt 2 este is beszökött hozzá egy tacskó fiúcska /aki néhány házzal arrébb lakik tőlünk/. Így két éjszaka is együtt voltak a teraszunkon. Már nagyon meg voltunk ijedve, hogy mi lesz, de a kutyámnak mégsem lettek kölykei. Vajon miért? Esetleg elképzelhető, hogy meddő?

2013. jún. 20. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy a tacskó herélt? Láttad amikor benne volt a farka? Csak mert sokszor van olyan hogy a herélt kutya is eljátssza a kanosat :)

Bár lehet hogy a kutyád hiába tüzel, még nem érett úgy meg, enyém csak 5 évesen volt már olyan állapotban hogy legyenek kölykei, és ha a tacskó kutya spermái halottak?

Ha nagyon aggódsz, vidd el állatorvoshoz megnézik

2013. jún. 20. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ivartalanítsatok, az a tuti!
2013. jún. 20. 14:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Én nem aggódom. Csak azért kérdeztem, hogy esetleg számíthatok-e még rá a jövőben. De annyira nem vagyok a kölykökért, mivel a kutyusom amúgy is keverék. Mi csak félünk, ha egyszer úgy adódna, nem tudom hova tenném a kicsiket. Mivel gazdát nehéz volna nekik találni, elpusztítani pedig sajnálnám tehát semmiképpen sem hagynám őket.
2013. jún. 20. 15:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Mert nekünk van egy németjuhász fiú kutyusunk is, akit ebben az időszakban kizárunk. De lehet hogy így nem sokra megyünk vele, ha idegen kutyák még a legkisebb rést /bejáratot/ is megtalálják az udvaron / pl. esetünkben ez egy lefolyónyílás/ és beszöknek /pl. a fent említett esetben is éjszaka, amikor alszunk/. S a baj pedig meg van belőle.
2013. jún. 20. 15:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze mi nem akarunk kiskutyákat, éppen ezért zárjuk el a saját németjuhászunkat is.
2013. jún. 20. 15:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Egyébként az említett tacskóval nem sokat foglalkozik a gazdája. Ki-be jár a kertjükből és udvarukból szabadon. Kiszökik és észre sem veszik, nem is keresik, hogy lehet a kutyájuk. Így ezek alapján nem hiszem, hogy ivartalanított lenne.

És a kutyákat mi csak reggel találtuk meg a teraszon. Kinyitottuk az ajtót, és láttuk, hogy ott az idegen kutya is. Így nem láttunk semmit sem.

Csak az volt furcsa, hogy amikor kiengedtük a nagyot, akkor a kicsi rettenetesen morgott és ugatott rá amikor az rá szeretett volna ugorni.

S a kicsi /a lány/ pedig állandóan a tacskót bámulta az udvarunkról /aki a szomszéd kertjében - szintén nem a gazdája kertje - sétált. S persze a tacskó szintén őt bámulta. Sőt egyik nap a kutyám még ki is kéredzkedett a kertbe sétálni kicsit, s akkor itt volt a kis "udvarlónk" s már várt rá, csak én nem vettem észre hogy a tacskó is ott van, és a kutyusom el is szökött vele néhány percre még akkor is.

Ezért nem értem a történteket.

2013. jún. 20. 15:27
 7/9 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%

Miért?

Mert ügyetlen volt a tacskó vagy mind a kettő kutya.

2013. jún. 20. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

sok a felelősség nem mondom. miért az egy szem kant zárjátok el tüzeléskor ha más kanok ugyis hozzáférhetnek?

ivartalanítsátok a szukát, vagy őt zárjátok el ilyenkor. cuki ez a tacsis love sztori meg a randizgatásuk meg minden, de ha majd sikerül gyártani egy alom keverék kölyköt akkor már nem lesz olyan cuki a sztori!

2013. jún. 20. 15:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Egyébként én egy szóval sem írtam, hogy cuki a tacsis love story. Csak egy jót nevettem rajta, hogy a kutyám is lehet szerelmes. De a folytatás már egyáltalán nem jópofa, én ezt tudom nagyon jól.

Azóta már mi is rájöttünk, hogy inkább a lányt kellene a következő alkalommal a fiú helyett. Mert eddig rosszul csináltuk. Csak mivel a németjuhász nyugodtabb és jobban tűri a bezárást, ezért hoztuk meg a rossz döntést.

2013. jún. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!